Kunci Gitar Pandemi feat Anis - Aku Isih Tresna

Transpose:
Intro : C G Am G
        F..Fm G..
 
 C     G            Am
aku.. isih tresno karo kowe..
      F                   G
yen rino wengi kelingan wae..
  C     G         Am
tapi.. aku raisoh ngetrapne..
  F                      G
karo atimu sing tok rasakke..

 Em              Am
aku isih iso berubah..
    F                G
kelakuanku sing ra genah..

Reff :
    C     G           Am
 saiki.. aku uwis ngerti..
 G          F
 tresnamu kui..
                   G
 tulus tekan ning ati..

     C       G           Am
 senadyan.. aku rung gemati..
 G    F            Fm
 aku ora.. gelo mlebu..
 G        C  G
 ning uripmu..

 C     G            Am
aku.. isih tresno karo kowe..
      F                   G
yen rino wengi kelingan wae..
  C     G         Am
tapi.. aku raisoh ngetrapne..
  F                      G
karo atimu sing tok rasakke..

 Em              Am
aku isih iso berubah..
    F                G
kelakuanku sing ra genah..

Reff :
    C     G           Am
 saiki.. aku uwis ngerti..
 G          F
 tresnamu kui..
                   G
 tulus tekan ning ati..

     C       G           Am
 senadyan.. aku rung gemati..
 G    F            Fm
 aku ora.. gelo mlebu..
 G       (Am)
 ning uripmu..

Musik : Am..Em..F..C G
        Am..Em..F..Fm G
        C...

Am               Em
 tak ngapuro awakmu..
         F             C  G
kesalahanmu.. wis berlalu..
Am              Em
 lalekno kabeh iki..
        F           G
tresno iki.. uwis mati..

Reff :
    C     G           Am
 saiki.. aku uwis ngerti..
            (ngerti piye..)
 G          F
 tresnamu kui..
                   G
 tulus tekan ning ati..
 (wis lalekno kabeh iki..)

     C       G           Am
 senadyan.. aku rung gemati..
               (terus piye..)
 G    F            Fm
 aku ora.. gelo mlebu..
          G
 (tresno iki uwis mati..)

    C     G           Am
 saiki.. aku uwis ngerti..
            (ngerti piye..)
 G          F
 tresnamu kui..
                   G
 tulus tekan ning ati..
 (wis lalekno kabeh iki..)

     C       G           Am
 senadyan.. aku rung gemati..
               (terus piye..)
 G    F            Fm
 aku ora.. gelo mlebu..
 G        C
 ning uripmu..

      F            G
 aku ora.. gelo mlebu..
          Am
 ning uripmu..

Chord Pandemi feat Anis - Aku Isih Tresna


Lihat semua :
  • Chord Pandemi
  •