Kunci Gitar Mala Agatha - Sepi Tanpo Kowe

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : F G C A Dm..G..
        F G C..

    C                           F
mongso rendeng wis ganti mongso ketigo
 Dm                        G
udan sing tak arep arep saiki wis ra teko
F    G       Em     A         Dm
 nelesi ati iki mayungi loro iki
                       G
kudu neng ngendi anggonku nggoleki..

Int. F G C..

 C                    F
ora sambat rasane ati ra kuat
 Dm                  G
ora crito suwe suwe ati ngempet loro
  Em     A            Dm
sepi.. saiki sing tak rasakne
          G                    C
we wis ra neng kene, we karo liyane..

F       G         C
 kowe tau neng atiku
      A          Dm
aku tau neng uripmu
   G        C       G
saiki nandi paranmu..

Reff :
          C
 tresnaku mung kanggo kowe
       Am
 selawase kanggo kowe
     F         G         C
 aku ra biso lali karo kowe..

            F       G
 yen pancen iki garise
        Em         F
 we bahagia ro liyane..
        C           G      C
 tak ikhlasne masio loro rasane..

Musik : F G C A Dm G C
        F G C A Dm G C

F       G         C
 kowe tau neng atiku
      A          Dm
aku tau neng uripmu
   G        C       G
saiki nandi paranmu..

Reff :
          C
 tresnaku mung kanggo kowe
       Am
 selawase kanggo kowe
     F         G         C
 aku ra biso lali karo kowe..

            F       G
 yen pancen iki garise
        Em         F
 we bahagia ro liyane..
        C           G      C
 tak ikhlasne masio loro rasane..
Facebook
Twitter

Chord Mala Agatha - Sepi Tanpo Kowe


Lihat semua :
  • Chord Mala Agatha
  •