Kunci Gitar Mala Agatha - Jutaan Sayang

Transpose:
Capo di fret 1

Intro : C G Am Em
        F C Dm G..

  C         G         Am  Em
roso ati ra biso ngapusi..
F        C         Dm             G
 amung kowe sing paling tak tresnani..
F         C          G          Am
 pedangen dodoku yo amung ono kowe..
      F                G        C
bakal tak simpen ning ati selawase..

     C              G          Am  Em
ra kurang kurang anggonku berjuang..
F           C          Dm           G
 wis ping jutaan anggonku ngomong sayang..
F         C            G          Am
 gede tresnaku yo mung kanggo awakmu..
       F           G        C
nganti nyowo pisah karo rogoku..

Reff :
          F     G           C
 sumpah mati.. aku tresno kowe..
        Dm               G         C
 maju lurus.. ra menggok dalan liyane..
         F      G          Am
 mugo Gusti.. maringi restune..
            Dm         G       C
 kowe karo aku.. bahagia selawase..

Musik : F G C..
        Dm G C..
        F G Am.. 
        Dm G C..

     C              G          Am  Em
ra kurang kurang anggonku berjuang..
F           C          Dm           G
 wis ping jutaan anggonku ngomong sayang..
F         C            G          Am
 gede tresnaku yo mung kanggo awakmu..
       F           G        C  C7
nganti nyowo pisah karo rogoku..

Reff :
          F     G           C
 sumpah mati.. aku tresno kowe..
        Dm               G         C
 maju lurus.. ra menggok dalan liyane..
         F      G          Am
 mugo Gusti.. maringi restune..
            Dm         G       C
 kowe karo aku.. bahagia selawase..

          F     G           C
 sumpah mati.. aku tresno kowe..
        Dm               G         C
 maju lurus.. ra menggok dalan liyane..
         F      G          Am
 mugo Gusti.. maringi restune..
            Dm         G       C
 kowe karo aku.. bahagia selawase..
            Dm         G       C
 kowe karo aku.. bahagia selawase..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C# G# A#m Fm
        F# C# D#m G#..

  C#        G#        A#m  Fm
roso ati ra biso ngapusi..
F#       C#        D#m            G#
 amung kowe sing paling tak tresnani..
F#        C#         G#         A#m
 pedangen dodoku yo amung ono kowe..
      F#               G#       C#
bakal tak simpen ning ati selawase..

     C#             G#         A#m  Fm
ra kurang kurang anggonku berjuang..
F#          C#         D#m          G#
 wis ping jutaan anggonku ngomong sayang..
F#        C#           G#         A#m
 gede tresnaku yo mung kanggo awakmu..
       F#          G#       C#
nganti nyowo pisah karo rogoku..

Reff :
          F#    G#          C#
 sumpah mati.. aku tresno kowe..
        D#m              G#        C#
 maju lurus.. ra menggok dalan liyane..
         F#     G#         A#m
 mugo Gusti.. maringi restune..
            D#m        G#      C#
 kowe karo aku.. bahagia selawase..

Musik : F# G# C#..
        D#m G# C#..
        F# G# A#m..
        D#m G# C#..

     C#             G#         A#m  Fm
ra kurang kurang anggonku berjuang..
F#          C#         D#m          G#
 wis ping jutaan anggonku ngomong sayang..
F#        C#           G#         A#m
 gede tresnaku yo mung kanggo awakmu..
       F#          G#       C#  C#7
nganti nyowo pisah karo rogoku..

Reff :
          F#    G#          C#
 sumpah mati.. aku tresno kowe..
        D#m              G#        C#
 maju lurus.. ra menggok dalan liyane..
         F#     G#         A#m
 mugo Gusti.. maringi restune..
            D#m        G#      C#
 kowe karo aku.. bahagia selawase..

          F#    G#          C#
 sumpah mati.. aku tresno kowe..
        D#m              G#        C#
 maju lurus.. ra menggok dalan liyane..
         F#     G#         A#m
 mugo Gusti.. maringi restune..
            D#m        G#      C#
 kowe karo aku.. bahagia selawase..
            D#m        G#      C#
 kowe karo aku.. bahagia selawase..

Chord Mala Agatha - Jutaan Sayang


Lihat semua :
  • Chord Mala Agatha
  •