Kunci Gitar Imelda Veronica - Aku Luweh Sayang

Transpose:
                   F
yen mung ngomong sayang..
            G
aku luweh sayang..
                     Em
yen mung ngomong tresno..
              Am
aku luweh tresno..
                Dm
wis tak perjuangne..
           G
nganti semene..
                  C
opo mending bubar wae..

Intro : F G Em Am
        Dm G C G..

      C                 F
opo salahku.. opo kurangku..
               Dm                 G
aku mok gawe loro.. tetep tak lakoni..
          C              F
opo ono liyane.. neng atimu..
             Dm                    C
yen pancen seneng.. ngomongo neng aku..
       C      C7
tak ikhlasne..

Reff :
                    F
 yen mung ngomong sayang..
             G
 aku luweh sayang..
                      Em
 yen mung ngomong tresno..
               Am
 aku luweh tresno..
               Dm
 wis tak buktekne..
          G
 perhatianku.. 
                C  C7
 kabeh nggo awakmu..

                    F
 yen mung ngomong sayang..
             G
 aku luweh sayang..
                      Em
 yen mung ngomong tresno..
               Am
 aku luweh tresno..
                 Dm
 wis tak perjuangne..
            G
 nganti semene..
                   C   C7
 opo mending bubar wae..

Musik : F G Em Am
        Dm G C C7
        Dm Em F G..

          C              F
opo ono liyane.. ning atimu..
             Dm                    C
yen pancen seneng.. ngomongo ning aku..
       C      C7
tak ikhlasne..

Reff :
                    F
 yen mung ngomong sayang..
             G
 aku luwih sayang..
                      Em
 yen mung ngomong tresno..
               Am
 aku luwih tresno..
               Dm
 wis tak buktekne..
          G
 perhatianku.. 
                C  C7
 kabeh nggo awakmu..

                    F
 yen mung ngomong sayang..
             G
 aku luwih sayang..
                      Em
 yen mung ngomong tresno..
               Am
 aku luwih tresno..
                 Dm
 wis tak perjuangne..
            G
 nganti semene..
                   C
 opo mending bubar wae..

                 Dm
 wis tak perjuangne..
            G
 nganti semene..
                   C
 opo mending bubar wae..

Chord Imelda Veronica - Aku Luweh Sayang


Lihat semua :
  • Chord Imelda Veronika
  •