Kunci Gitar Diyah Safira (Lida) - Yo Mong Kowe

Transpose:
Intro : C Em F G
        C Em F G..

C
 silir angin
       Em
sing teko wayah dalu
    F
nggowo kidung, kidung tresno
     G
sing tak tunggu..

C
 ora sabar
       Em
rasane jerune ati
       F
pingin ketemu karo kowe
     G
sing tak tresnani..

         Em
kebayang esem manismu..
       Am
nggae ora iso turu..
         Em
kebayang kata cintamu..
        F           G
nggae bebungae.. atiku..

Reff :
           Am
 yo mong kowe sing tak sayang..
           Em
 yo mong kowe sing tak cinta..
       F
 ora bakal tak tinggalne..
            G
 janji sing wis tak ucapke..

           Am
 yo mong kowe sing angen..
           Em
 yo mong kowe sing tak kangen..
        F
 amergo tresnoku iki..
        G           C
 suci teko.. njero ati..

Musik : Am  Em  F G C
        Am  Em  F G C

C
 silir angin.. 
       Em
sing teko wayah dalu..
    F
nggowo kidung, kidung tresno..
     G
sing tak tunggu..

C
 ora sabar..
       Em
rasane jerune ati..
       F
pingin ketemu karo kowe..
     G
sing tak tresnani..

         Em
kebayang esem manismu..
       Am
nggae ora iso turu..
         Em
kebayang kata cintamu..
        F           G
nggae bebungae.. atiku..

Reff :
           Am
 yo mong kowe sing tak sayang..
           Em
 yo mong kowe sing tak cinta..
       F
 ora bakal tak tinggalne..
            G
 janji sing wis tak ucapke..

           Am
 yo mong kowe sing angen..
           Em
 yo mong kowe sing tak kangen..
        F
 amergo tresnoku iki..
        G           C
 suci teko.. njero ati..

           Am
 yo mong kowe sing tak sayang..
           Em
 yo mong kowe sing tak cinta..
       F
 ora bakal tak tinggalne..
            G
 janji sing wis tak ucapke..

           Am
 yo mong kowe sing angen..
           Em
 yo mong kowe sing tak kangen..
        F
 amergo tresnoku iki..
        G           C
 suci teko.. njero ati..

Outro : C.. C-C-G-C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bb Dm D# F
        Bb Dm D# F..

Bb
 silir angin
       Dm
sing teko wayah dalu
    D#
nggowo kidung, kidung tresno
     F
sing tak tunggu..

Bb
 ora sabar
       Dm
rasane jerune ati
       D#
pingin ketemu karo kowe
     F
sing tak tresnani..

         Dm
kebayang esem manismu..
       Gm
nggae ora iso turu..
         Dm
kebayang kata cintamu..
        D#          F
nggae bebungae.. atiku..

Reff :
           Gm
 yo mong kowe sing tak sayang..
           Dm
 yo mong kowe sing tak cinta..
       D#
 ora bakal tak tinggalne..
            F
 janji sing wis tak ucapke..

           Gm
 yo mong kowe sing angen..
           Dm
 yo mong kowe sing tak kangen..
        D#
 amergo tresnoku iki..
        F           Bb
 suci teko.. njero ati..

Musik : Gm  Dm  D# F Bb
        Gm  Dm  D# F Bb

Bb
 silir angin.. 
       Dm
sing teko wayah dalu..
    D#
nggowo kidung, kidung tresno..
     F
sing tak tunggu..

Bb
 ora sabar..
       Dm
rasane jerune ati..
       D#
pingin ketemu karo kowe..
     F
sing tak tresnani..

         Dm
kebayang esem manismu..
       Gm
nggae ora iso turu..
         Dm
kebayang kata cintamu..
        D#          F
nggae bebungae.. atiku..

Reff :
           Gm
 yo mong kowe sing tak sayang..
           Dm
 yo mong kowe sing tak cinta..
       D#
 ora bakal tak tinggalne..
            F
 janji sing wis tak ucapke..

           Gm
 yo mong kowe sing angen..
           Dm
 yo mong kowe sing tak kangen..
        D#
 amergo tresnoku iki..
        F           Bb
 suci teko.. njero ati..

           Gm
 yo mong kowe sing tak sayang..
           Dm
 yo mong kowe sing tak cinta..
       D#
 ora bakal tak tinggalne..
            F
 janji sing wis tak ucapke..

           Gm
 yo mong kowe sing angen..
           Dm
 yo mong kowe sing tak kangen..
        D#
 amergo tresnoku iki..
        F           Bb
 suci teko.. njero ati..

Outro : Bb.. Bb-Bb-F-Bb
Facebook
Twitter

Chord Diyah Safira (Lida) - Yo Mong Kowe


Lihat semua :
  • Chord Diyah Safira
  •