Kunci Gitar Apri feat. Yesika - Bebarengan

Transpose:
Intro : C Am F G
        C Am F G

C      Am
 tak gawe..
F         G
 tembang iki kanggo kowe..
C        Am
 sing saiki..
F          G
 tak tresnoni seko ati..
C      Am
 tulus kan ati..
F          G               C  G
 yo mung kowe sing tek tenani..

C        Am  
 duh kangmas..
F           G
 tak tompo tembangmu kuwi..
C       Am
 sing gawe..
F      G
 atiku rasane nyaman..
C      Am      
 bakal tak jogo..
F     G           C  G
 ati iki kanggo kowe..

F         G
 dongakno wae..
   Em        Am
Gusti iku mboten sare..
     Dm
perjuangke wae sing wis yakin
G
dadi jodone..

Reff :
  F
 ojo ngucap sayang 
        G
 nek ujunge kowe ngilang..
     Em             E
 ojo ngucap setyo maring aku
       Am
 nek kowe.. lungo..
               Dm
 sing tak karepke kowe iso
          G
 ngancani uripku
                C       Gm
 seneng susah bebarengan..

 C          F
 tak ucap sayang..
               G
 tresnoku ra bakal ilang..
             Em
 tetep ngancani mergo
     E            Am
 tresnoku yo mung kowe..
                Dm
 sing tak dongakno dewek
            G
 iso urip bebarengan.. 
      (C)
 selawase..

Musik : C Am Dm G
        Em Am Dm G C..

C        Am  
 duh kangmas..
F           G
 tak tompo tembangmu kuwi..
C       Am
 sing gawe..
F      G
 atiku rasane nyaman..
C      Am      
 bakal tak jogo..
F     G           C  G
 ati iki kanggo kowe..

F         G
 dongakno wae..
   Em        Am
Gusti iku mboten sare..
     Dm
perjuangke wae sing wis yakin
G
dadi jodone..

Reff :
  F
 ojo ngucap sayang 
        G
 nek ujunge kowe ngilang..
     Em             E
 ojo ngucap setyo maring aku
       Am
 nek kowe.. lungo..
               Dm
 sing tak karepke kowe iso
          G
 ngancani uripku
                C
 seneng susah bebarengan..

            F
 tak ucap sayang..
               G
 tresnoku ra bakal ilang..
             Em
 tetep ngancani mergo
     E            Am
 tresnoku yo mung kowe..
                Dm
 sing tak dongakno dewek
            G
 iso urip bebarengan.. 
       C
 selawase..

Outro :
    F         G         C
 cinta.. kita untuk selamanya..
    F          G        C..
 sampai.. kita tutup usia..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E C#m A B
        E C#m A B

E      C#m
 tak gawe..
A         B
 tembang iki kanggo kowe..
E        C#m
 sing saiki..
A          B
 tak tresnoni seko ati..
E      C#m
 tulus kan ati..
A          B               E  B
 yo mung kowe sing tek tenani..

E        C#m 
 duh kangmas..
A           B
 tak tompo tembangmu kuwi..
E       C#m
 sing gawe..
A      B
 atiku rasane nyaman..
E      C#m     
 bakal tak jogo..
A     B           E  B
 ati iki kanggo kowe..

A         B
 dongakno wae..
   G#m       C#m
Gusti iku mboten sare..
     F#m
perjuangke wae sing wis yakin
B
dadi jodone..

Reff :
  A
 ojo ngucap sayang 
        B
 nek ujunge kowe ngilang..
     G#m            G#
 ojo ngucap setyo maring aku
       C#m
 nek kowe.. lungo..
               F#m
 sing tak karepke kowe iso
          B
 ngancani uripku
                E       Bm
 seneng susah bebarengan..

 E          A
 tak ucap sayang..
               B
 tresnoku ra bakal ilang..
             G#m
 tetep ngancani mergo
     G#           C#m
 tresnoku yo mung kowe..
                F#m
 sing tak dongakno dewek
            B
 iso urip bebarengan.. 
      (E)
 selawase..

Musik : E C#m F#m B
        G#m C#m F#m B E..

E        C#m 
 duh kangmas..
A           B
 tak tompo tembangmu kuwi..
E       C#m
 sing gawe..
A      B
 atiku rasane nyaman..
E      C#m     
 bakal tak jogo..
A     B           E  B
 ati iki kanggo kowe..

A         B
 dongakno wae..
   G#m       C#m
Gusti iku mboten sare..
     F#m
perjuangke wae sing wis yakin
B
dadi jodone..

Reff :
  A
 ojo ngucap sayang 
        B
 nek ujunge kowe ngilang..
     G#m            G#
 ojo ngucap setyo maring aku
       C#m
 nek kowe.. lungo..
               F#m
 sing tak karepke kowe iso
          B
 ngancani uripku
                E
 seneng susah bebarengan..

            A
 tak ucap sayang..
               B
 tresnoku ra bakal ilang..
             G#m
 tetep ngancani mergo
     G#           C#m
 tresnoku yo mung kowe..
                F#m
 sing tak dongakno dewek
            B
 iso urip bebarengan.. 
       E
 selawase..

Outro :
    A         B         E
 cinta.. kita untuk selamanya..
    A          B        E..
 sampai.. kita tutup usia..
Facebook
Twitter

Chord Apri feat. Yesika - Bebarengan


Lihat semua :
  • Chord Apri Al Ghifari
  • Chord Yesika
  •