Kunci Gitar Ajeg Mesem Official - Ngenteni

Transpose:
Intro : C G Am Em
        F C Dm G..
        Am Em F..G..

C        Em    Am             Em
tresnaku iki.. mung kanggo sliramu..
F            C          Dm       G
roso ning njero ati ora biso tak apusi..

Int. Am Em F..Fm..

C    Em        Am          Em
 opo iki.. wis garising Gusti..
F         C     Dm      G
atiku lan atimu bakal dadi siji..

Am      Em       F       C   -G/B
a..ku.. kangen.. a..ku.. rindu..
Am      Em       F       D       G
sayang iki.. ora bakal.. tak sulayani..

Reff :
 C           G           Am  G
 wis suwe anggonku ngenteni..
  Dm        A      F           G
 ora sabar aku.. pingin ketemu sliramu..
 C         G    Am           Em       
 tak jogo ati.. nganggo roso tresno..
   Dm             A
 marang kowe sing tak sayang..
   F   G     C
 pepujaning ati..

Musik : C G Am Em
        F C Dm G..
        Am Em F..G..

C       Em     Am         Em
aku ngenteni.. ngenteni tekanmu..
F             C        Dm      G
kapan kowe enggal bali gowo janjimu..

Am      Em       F          C -G/B
a..ku.. kangen.. a..ku.. rindu..
Am      Em       F       D       G
sayang iki.. ora bakal.. tak sulayani..

Reff :
 C           G           Am  G
 wis suwe anggonku ngenteni..
  Dm        A      F           G
 ora sabar aku.. pingin ketemu sliramu..
 C         G    Am           Em       
 tak jogo ati.. nganggo roso tresno..
   Dm             A
 marang kowe sing tak sayang..
   F   G     C  A
 pepujaning ati..

(overtune)
 D           A           Bm  A
 wis suwe anggonku ngenteni..
  Em        B      G           A
 ora sabar aku.. pingin ketemu sliramu..
 D       A      B             F#m
 isaku namung.. nyuwun marang Gusti..
 Em      B             G    A    D Bm
  mugi-mugi kabeh dongaku diijabahi..
   Em            A
 mugi-mugi.. ho ooo..
                G  Gm      D
 dongaku diijabahi.. ha a aaa..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F# C# D#m A#m B F# G#m C#.. D#m A#m B..C#.. F# A#m D#m A#m tresnaku iki.. mung kanggo sliramu.. B F# G#m C# roso ning njero ati ora biso tak apusi.. Int. D#m A#m B..Bm.. F# A#m D#m A#m opo iki.. wis garising Gusti.. B F# G#m C# atiku lan atimu bakal dadi siji.. D#m A#m B F# -C#/F a..ku.. kangen.. a..ku.. rindu.. D#m A#m B G# C# sayang iki.. ora bakal.. tak sulayani.. Reff : F# C# D#m C# wis suwe anggonku ngenteni.. G#m D# B C# ora sabar aku.. pingin ketemu sliramu.. F# C# D#m A#m tak jogo ati.. nganggo roso tresno.. G#m D# marang kowe sing tak sayang.. B C# F# pepujaning ati.. Musik : F# C# D#m A#m B F# G#m C#.. D#m A#m B..C#.. F# A#m D#m A#m aku ngenteni.. ngenteni tekanmu.. B F# G#m C# kapan kowe enggal bali gowo janjimu.. D#m A#m B F# -C#/F a..ku.. kangen.. a..ku.. rindu.. D#m A#m B G# C# sayang iki.. ora bakal.. tak sulayani.. Reff : F# C# D#m C# wis suwe anggonku ngenteni.. G#m D# B C# ora sabar aku.. pingin ketemu sliramu.. F# C# D#m A#m tak jogo ati.. nganggo roso tresno.. G#m D# marang kowe sing tak sayang.. B C# F# D# pepujaning ati.. (overtune) G# D# Fm D# wis suwe anggonku ngenteni.. A#m F C# D# ora sabar aku.. pingin ketemu sliramu.. G# D# F Cm isaku namung.. nyuwun marang Gusti.. A#m F C# D# G# Fm mugi-mugi kabeh dongaku diijabahi.. A#m D# mugi-mugi.. ho ooo.. C# C#m G# dongaku diijabahi.. ha a aaa..
Facebook
Twitter

Chord Ajeg Mesem Official - Ngenteni

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Ajeg Mesem Official
  •