Kunci Gitar WKPkru - SAKTENANE

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : C Fm C Fm
        C F G..

   C
mendung peteng.. 
Em               F
 tutupono.. iluh iki..
G                  C
sing mili deres.. ono pipi..
A                 Dm
 tambanono loroku ning jero ati
          G                  C      G
rangkulen aku, balio ning sandingku..

C
udan riwis-riwis..
Em                F
 ora uwes nggonku nangis..
G                    C
yen eleng kowe.. koyongene larane
A             Dm
 sak iki aku uwes ngrumangsani
        G                  C  C7
nyatane esemmu, udu dinggo aku..

Reff:
      F     G
 saktenane ati iki
   Em       Am
 durung lilo..
          Dm       G
 ngeculne awakmu luwih milih 
  C        C7
 uwong liyo..

       F            G
 jujur sak.. jerone atiku
      Em      Am
 iseh o..no jenengmu
        Dm       G      C
 tulung balio kancanono aku..

Int. F G C..

 C
udan riwis-riwis..
C7                F
 ora uwes nggonku nangis..
G                    C
yen eleng kowe.. koyongene larane
A             Dm
 sak iki aku uwes ngrumangsani
        G                  C  C7
nyatane esemmu, udu dinggo aku..

Reff:
      F     G
 saktenane ati iki
   Em       Am
 durung lilo..
          Dm       G
 ngeculne awakmu luwih milih 
  C        C7
 uwong liyo..

       F            G
 jujur sak.. jerone atiku
      Em      Am
 iseh o..no jenengmu
        Dm       G      C
 tulung balio kancanono aku..

Musik : F G Em Am
        Dm G C C7
        F G Em Am
        Dm G C..

Reff End:
      F     G
 saktenane ati iki
   C        Am
 durung lilo..
          Dm       G
 ngeculne awakmu luwih milih 
  C        C7
 uwong liyo..

       F            G
 jujur sak.. jerone atiku
      C       Am
 iseh o..no jenengmu
        Dm       G      C
 tulung balio kancanono aku..

      F     G
 saktenane ati iki
   C        Am
 durung lilo..
          Dm       G
 ngeculne awakmu luwih milih 
  C        C7
 uwong liyo..

       F            G
 jujur sak.. jerone atiku
      C       Am
 iseh o..no jenengmu
        Dm       G      C
 tulung balio kancanono aku..
        Dm       G      C
 tulung balio kancanono aku..

Outro : C

Chord WKPkru - SAKTENANE


Lihat semua :
  • Chord WKPkru
  •