Kunci Gitar WKPkru - Isih Ono Roso

Transpose:
Capo fret 2

Intro : F G Em A Dm G

    C         G
nglalekne awakmu
     Am        Em
kui ora gampang..
 F           C
aku wes berjuang
         Dm          G
kanggo kowe sing tak sayang..

    C          G
nganti tak rewangi
 Am
adus getih 
        F            G
nanging nyatane udu aku
            C   G
sing mbok pilih.. 

  C        G
manise esemmu
         Am     Em
kui mung ngapusi..
     F      C
mung kakean janji
           Dm        G
jebul neng mburi nglarani..

   C        Em       Am
atiku.. wes mbok.. gawe gelo..
    F
aku ra trimo
      G              C C7
koe disanding wong liyo..

Reff :
               F
 nganti kapan ora ilang
 G          Em
  aku tetep sayang
 A                Dm
  marang kowe cah ayu dewe
          G            C     C7
 sing wis ngelarani atiku iki..

            F
 jujur ati ora lilo
 G         Em
  aku iseh tresno
 A              Dm
  senajan perih rasane ati
   G               C
 jenengmu ora keganti..

Musik : Dm Em F G C 
        Dm Em F G C G 

  C        G
manise esemmu
         Am     Em
kui mung ngapusi..
     F      C
mung kakean janji
           Dm        G
jebul neng mburi nglarani..

   C        Em       Am     Em
atiku.. wes mbok.. gawe gelo..
    F
aku ra trimo
      G              C  C7
koe disanding wong liyo..

Reff :
               F
 nganti kapan ora ilang
 G          Em
  aku tetep sayang
 A               Dm
  marang koe cah ayu dewe
          G            C     C7
 sing wis ngelarani atiku iki..

            F
 jujur ati ora lilo
 G         Em
  aku iseh tresno
 A              Dm
  senajan perih rasane ati
   G               C
 jenengmu ora keganti..
 A              Dm
  senajan perih rasane ati
   G               C
 jenengmu ora keganti..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G A F#m B Em A

    D         A
nglalekne awakmu
     Bm        F#m
kui ora gampang..
 G           D
aku wes berjuang
         Em          A
kanggo kowe sing tak sayang..

    D          A
nganti tak rewangi
 Bm
adus getih 
        G            A
nanging nyatane udu aku
            D   A
sing mbok pilih.. 

  D        A
manise esemmu
         Bm     F#m
kui mung ngapusi..
     G      D
mung kakean janji
           Em        A
jebul neng mburi nglarani..

   D        F#m      Bm
atiku.. wes mbok.. gawe gelo..
    G
aku ra trimo
      A              D  D7
koe disanding wong liyo..

Reff :
               G
 nganti kapan ora ilang
 A          F#m
  aku tetep sayang
 B                Em
  marang kowe cah ayu dewe
          A            D     D7
 sing wis ngelarani atiku iki..

            G
 jujur ati ora lilo
 A         F#m
  aku iseh tresno
 B              Em
  senajan perih rasane ati
   A               D
 jenengmu ora keganti..

Musik : Em F#m G A D..
        Em F#m G A D A..

  D        A
manise esemmu
         Bm     F#m
kui mung ngapusi..
     G      D
mung kakean janji
           Em        A
jebul neng mburi nglarani..

   D        F#m      Bm     F#m
atiku.. wes mbok.. gawe gelo..
    G
aku ra trimo
      A              D  D7
koe disanding wong liyo..

Reff :
               G
 nganti kapan ora ilang
 A          F#m
  aku tetep sayang
 B               Em
  marang koe cah ayu dewe
          A            D     D7
 sing wis ngelarani atiku iki..

            G
 jujur ati ora lilo
 A         F#m
  aku iseh tresno
 B              Em
  senajan perih rasane ati
   A               D
 jenengmu ora keganti..
 B              Em
  senajan perih rasane ati
   A               D
 jenengmu ora keganti..

Chord WKPkru - Isih Ono Roso


Lihat semua :
  • Chord WKPkru
  •