Kunci Gitar Tangkled Official - Tresno Mencla-Mencle

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : F G Em Am
        Dm G C C7
        F G Em Am
        Dm G C..

       F             G       Em
matursuwun wes gelem nerimo aku..
         Am           Dm
nate singgah ning uripku..
        G           C          C7
yo ra suwe tapi.. kelingan rasane..
   F        G
mlaku bebarengan..
     Em          Am
karo gandengan tangan..
       Dm              G          C
karo kowe sing tak.. sayang temenanan..

 C      G       Am
opo.. kowe ora eleng..
   F       Em           Dm
janji.. janjimu sing mbiyen..
  F         G
tau ngomong tresno
      C          Am
saiki malah ngeliyo..
          F       G        C
karo wong liyo.. aku ora lilo..

Reff :
  F        G
 aku raiso nerimo..
   C            Am
 kowe nggandeng wong liyo
   F        G           C C7
 kae kowe tau ngomong piye..

   F            G
 rabakal ninggalke aku
   C          Am
 tapi nyatane palsu..
       F            G           C C7
 tresnamu mencla-mencle dupuk wae..

Musik : F G Em Am
        Dm G C C7
        F G Em Am
        Dm G C..

 C                   F
aku sing berjuang.. aku sing kelaran..
  Dm                     F         G
kowe mileh dalan dewe.. amergo kahanan..
C              F
maju kelaran.. mundur kelangan..
      F                G         C
mugo kowe entok sing luweh temenanan..

 C      G       Am
opo.. kowe ora eleng..
   F       Em           Dm
janji.. janjimu sing mbiyen..
  F         G
tau ngomong tresno
      C          Am
saiki malah ngeliyo..
          F       G        C
karo wong liyo.. aku ora lilo..

Reff :
  F        G
 aku raiso nerimo..
   C            Am
 kowe nggandeng wong liyo
   F        G           C  C7
 kae kowe tau ngomong piye..

   F            G
 rabakal ninggalke aku
   C          Am
 tapi nyatane palsu..
       F            G           C
 tresnamu mencla-mencle dupuk wae..

  F        G
 aku raiso nerimo..
   C            Am
 kowe nggandeng wong liyo
   F        G           C  C7
 kae kowe tau ngomong piye..

   F            G
 rabakal ninggalke aku
   C          Am
 tapi nyatane palsu..
       F            G           C
 tresnamu mencla-mencle dupuk wae..
       F            G           C
 tresnamu mencla-mencle dupuk wae..
       F            G           C
 tresnamu mencla-mencle dupuk wae..

Chord Tangkled Official - Tresno Mencla-Mencle

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Tangkled Official
  •