Kunci Gitar Shinta Arsinta - Opo Kowe Kroso

Transpose:
Intro : Am F G Em..
        Am F G Em Am

 Am                G
opo kowe kroso.. roso sing tak roso..
    Dm                       Am
naliko mbiyen kowe ninggal lungo..
Am              G
roso tresnoku.. mbok sio sio..
       Dm                       Am
kowe lungo ninggal tatu neng atiku..

  G          Am
tatu.. neng atiku..
  G    Em         Am
loro.. neng njero dodo..

 Am                G
opo kowe kroso.. roso sing tak roso..
    Dm                       Am
naliko mbiyen kowe ninggal lungo..
Am              G
roso tresnoku.. mbok sio sio..
       Dm                       Am
kowe lungo ninggal tatu neng atiku..

  G          Am
tatu.. neng atiku..
  G    Em         Am
loro.. neng njero dodo..

Int. Am Em G Am..

Reff :
    Am
 saiki kowe teko 
         Am           G
 ngomong yen iseh tresno..
     Dm              Am
 sepurane.. aku ra biso..

    Am
 atiku kadung loro 
       Am          G
 mergo kebacut tresno..
   Dm                     Am
 nanging.. mbok tinggal lungo.

    F                 Am
 saiki.. tresnoku wes ilang..
          F                Am
 wes oleh ganti sing luwih sayang..

Musik : Am F G Em..
        Am F G Em Am

 Am                G
opo kowe kroso.. roso sing tak roso..
    Dm                       Am
naliko mbiyen kowe ninggal lungo..
Am              G
roso tresnoku.. mbok sio sio..
       Dm                       Am
kowe lungo ninggal tatu neng atiku..

  G          Am
tatu.. neng atiku..
  G    Em         Am
loro.. neng njero dodo..

Int. Am Em G Am..

Reff :
    Am
 saiki kowe teko 
         Am           G
 ngomong yen iseh tresno..
     Dm              Am
 sepurane.. aku ra biso..

    Am
 atiku kadung loro 
       Am          G
 mergo kebacut tresno..
   Dm                     Am
 nanging.. mbok tinggal lungo.

    F                 Am
 saiki.. tresnoku wes ilang..
          F                Am
 wes oleh ganti sing luwih sayang..
Facebook
Twitter

Chord Shinta Arsinta - Opo Kowe Kroso


Lihat semua :
  • Chord Shinta Arsinta
  •