Kunci Gitar Reva Wijaya - Wis Oleh Ganti

Transpose:
Am          Em
loro sing tau.. tak roso..
G                Am
sak iki wes oleh tombo..
Am         Em
tau sing tau.. jeru neng ati..
G                Am
sak iki wes oleh ganti..

Intro : Am..Dm..G..E..
        Am..Dm..G Em Am..
     
Am                    F
mbiyen aku mbok sio sio..
G                 C
atiku mbok gawe loro..
    F                  Dm
tresnoku mbok anggep sepele..
  E
tego kowe ninggal golek liyane..

Am                 F
tresno atiku wis kadung tresno..
  G                 C
sayang atiku wis kadung sayang..
  F                      Dm
nanging amung mergo wong liyo..
  E                   Am
tego kowe ninggal aku lungo..

Musik : Em..Bm..C..Dm..
        Em..Am..Em..Am
        Em-Em Dm-Dm C-Bm

Reff :
 Am          Em
 loro sing tau.. tak roso..
 Am          G    Am
 sak iki wes oleh tombo..
 Am         Em
 tau sing tau.. jeru neng ati..
 Em          G    Am
 sak iki wes oleh ganti..

         Am       Em
 maturunuwun.. Gusti..
     F          C
 wis maringi ganti..
 Dm           E
 sing luwih gati..

           Am    Em
 loro sing tak roso..
 F           C
 wis oleh tombo..
 Dm       E
 wis oleh ganti..
 E          Am
 sing luweh tresno..

Musik : Em..Bm..C..Dm..
        Em..Am..Em..Am
        Em-Em Dm-Dm C-Bm

Reff :
 Am          Em
 loro sing tau.. tak roso..
 Am          G    Am
 sak iki wes oleh tombo..
 Am         Em
 tau sing tau.. jeru neng ati..
 Em          G    Am
 sak iki wes oleh ganti..

         Am       Em
 maturunuwun.. Gusti..
     F          C
 wis maringi ganti..
 Dm           E
 sing luwih gati..

           Am    Em
 loro sing tak roso..
 F           C
 wis oleh tombo..
 Dm       E
 wis oleh ganti..
 E          Am
 sing luweh tresno..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Fm          Cm
loro sing tau.. tak roso..
D#               Fm
sak iki wes oleh tombo..
Fm         Cm
tau sing tau.. jeru neng ati..
D#               Fm
sak iki wes oleh ganti..

Intro : Fm..A#m..D#..C..
        Fm..A#m..D# Cm Fm..
     
Fm                    C#
mbiyen aku mbok sio sio..
D#                G#
atiku mbok gawe loro..
    C#                 A#m
tresnoku mbok anggep sepele..
  C
tego kowe ninggal golek liyane..

Fm                 C#
tresno atiku wis kadung tresno..
  D#                G#
sayang atiku wis kadung sayang..
  C#                     A#m
nanging amung mergo wong liyo..
  C                   Fm
tego kowe ninggal aku lungo..

Musik : Cm..Gm..G#..A#m..
        Cm..Fm..Cm..Fm
        Cm-Cm A#m-A#m G#-Gm

Reff :
 Fm          Cm
 loro sing tau.. tak roso..
 Fm          D#   Fm
 sak iki wes oleh tombo..
 Fm         Cm
 tau sing tau.. jeru neng ati..
 Cm          D#   Fm
 sak iki wes oleh ganti..

         Fm       Cm
 maturunuwun.. Gusti..
     C#         G#
 wis maringi ganti..
 A#m          C
 sing luwih gati..

           Fm    Cm
 loro sing tak roso..
 C#          G#
 wis oleh tombo..
 A#m      C
 wis oleh ganti..
 C          Fm
 sing luweh tresno..

Musik : Cm..Gm..G#..A#m..
        Cm..Fm..Cm..Fm
        Cm-Cm A#m-A#m G#-Gm

Reff :
 Fm          Cm
 loro sing tau.. tak roso..
 Fm          D#   Fm
 sak iki wes oleh tombo..
 Fm         Cm
 tau sing tau.. jeru neng ati..
 Cm          D#   Fm
 sak iki wes oleh ganti..

         Fm       Cm
 maturunuwun.. Gusti..
     C#         G#
 wis maringi ganti..
 A#m          C
 sing luwih gati..

           Fm    Cm
 loro sing tak roso..
 C#          G#
 wis oleh tombo..
 A#m      C
 wis oleh ganti..
 C          Fm
 sing luweh tresno..
Facebook
WhatsApp
Twitter

Chord Reva Wijaya - Wis Oleh Ganti


Lihat semua :
  • Chord Reva Wijaya
  •