Kunci Gitar Andrey Arief - Ratu Ning Atiku

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : F G Em Am
        F C G..

              C                G
keroso ning dodo, katresnanku iki
             Am              Em
endahe tresnamu tanpo tak nyono..
               F                    C
gumebyar ning ati, yen nyawang sliramu
           F                        G
manise esemmu nggawe bungah ning atiku..

                F         G
ku pengen mabur karo sliramu
                 Em            Am
ngukir katresnan ning langit biru
                F                    C
ning nduwur barengan, mung kowe lan aku
                  Dm               G
mbangun katresnan bareng urip bebrayan..

Int. F G Am G
     F G C..

              C                 G
sawangen aku, rungokno sworo atiku
            Am                      Em
opo kowe ra ngrasakke gedhene tresnoku
               F                  C
donyoku sing peteng, saiki wis padang
              F                    G
ngenteni sliramu nyawiji ngisi uripku..

                F         G
ku pengen mabur karo sliramu
                 Em            Am
ngukir katresnan ning langit biru
                F                    C
ning nduwur barengan, mung kowe lan aku
                  Dm               G
mbangun katresnan bareng urip bebrayan..

Reff :
               C         G
 Gusti bukakno lawang atine
            Am     Em
 nerimo aku opo anane
               F                 C
 kabeh tak wenehi kanggo bahagiane
             Dm                    G
 aku janji bakal terus setyo selawase..

               C       G
 aku wis ra nduwe kekuatan
                  Am         Em
 ngempet kangenku wis gede tenan
                F              C
 trimonen tresnoku, dadio pacarku
                Dm        G     C
 mugo kowe sing dadi ratu ning atiku..

Musik : F G C -G/B Am G
        F..G..

Reff :
               C         G
 Gusti bukakno lawang atine
            Am     Em
 nerimo aku opo anane
               F                 C
 kabeh tak wenehi kanggo bahagiane
             Dm                    G
 aku janji bakal terus setyo selawase..

               C       G
 aku wis ra nduwe kekuatan
                  Am         Em
 ngempet kangenku wis gede tenan
                F              C
 trimonen tresnoku, dadio pacarku
                Dm        G       C
 mugo kowe sing dadi ratu ning atiku..
                Dm        G       C
 mugo kowe sing dadi ratu ning atiku..
                Dm        G
 mugo kowe sing dadi ratu ning
    Am-G-F-Em
 atiku..
 Dm         G      (C)
 dadi ratu ning.. atiku..

Outro : C F C G-F-Em-Dm
        C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G A F#m Bm
        G D A..

              D                A
keroso ning dodo, katresnanku iki
             Bm              F#m
endahe tresnamu tanpo tak nyono..
               G                    D
gumebyar ning ati, yen nyawang sliramu
           G                        A
manise esemmu nggawe bungah ning atiku..

                G         A
ku pengen mabur karo sliramu
                 F#m           Bm
ngukir katresnan ning langit biru
                G                    D
ning nduwur barengan, mung kowe lan aku
                  Em               A
mbangun katresnan bareng urip bebrayan..

Int. G A Bm A
     G A D..

              D                 A
sawangen aku, rungokno sworo atiku
            Bm                      F#m
opo kowe ra ngrasakke gedhene tresnoku
               G                  D
donyoku sing peteng, saiki wis padang
              G                    A
ngenteni sliramu nyawiji ngisi uripku..

                G         A
ku pengen mabur karo sliramu
                 F#m           Bm
ngukir katresnan ning langit biru
                G                    D
ning nduwur barengan, mung kowe lan aku
                  Em               A
mbangun katresnan bareng urip bebrayan..

Reff :
               D         A
 Gusti bukakno lawang atine
            Bm     F#m
 nerimo aku opo anane
               G                 D
 kabeh tak wenehi kanggo bahagiane
             Em                    A
 aku janji bakal terus setyo selawase..

               D       A
 aku wis ra nduwe kekuatan
                  Bm         F#m
 ngempet kangenku wis gede tenan
                G              D
 trimonen tresnoku, dadio pacarku
                Em        A     D
 mugo kowe sing dadi ratu ning atiku..

Musik : G A D -A/C# Bm A
        G..A..

Reff :
               D         A
 Gusti bukakno lawang atine
            Bm     F#m
 nerimo aku opo anane
               G                 D
 kabeh tak wenehi kanggo bahagiane
             Em                    A
 aku janji bakal terus setyo selawase..

               D       A
 aku wis ra nduwe kekuatan
                  Bm         F#m
 ngempet kangenku wis gede tenan
                G              D
 trimonen tresnoku, dadio pacarku
                Em        A       D
 mugo kowe sing dadi ratu ning atiku..
                Em        A       D
 mugo kowe sing dadi ratu ning atiku..
                Em        A
 mugo kowe sing dadi ratu ning
    Bm-A-G-F#m
 atiku..
 Em         A      (D)
 dadi ratu ning.. atiku..

Outro : D G D A-G-F#m-Em
        D
Facebook
Twitter

Chord Andrey Arief - Ratu Ning Atiku


Lihat semua :
  • Chord Andrey Arief
  •