Kunci Gitar Eka Ayu - Lali Utang

Transpose:
Capo fret 4

F                  C
utangmu ning ngendi-ngendi
       G        C
tapi gayamu kemaki..
    F               C
ditagih etok-etok lali
      G         C
diparani muni-muni..

Intro : F C G C
        F C G C

     C                   G
aku ora eman yen karo konco..
         Am                Em
nyilih duwik yen ono tak silihi..
        F              C
tapi yo elingo ojo nganti lali
      Dm                     C
opo maneh yen ditagih muni-muni..

      C                  G
aku butuh dolan karo pacare..
       Am                   Em
iso njajan mangan enak tuku kelambi..
       F                C
tapi kowe lali yen dino iki
    Dm                  C
wayahe utangmu mbok lunasi..

Reff :
      F                  C
 utangmu ning ngendi-ngendi
        G        C
 tapi gayamu kemaki..
     F               C
 ditagih etok-etok lali
       G         C
 diparani muni-muni..

Musik : C....
        F C G C [4x]

     C                   G
aku ora eman yen karo konco..
         Am                Em
nyilih duwik yen ono tak silihi..
        F              C
tapi yo elingo ojo nganti lali
      Dm                     C
opo maneh yen ditagih muni-muni..

      C                  G
aku butuh dolan karo pacare..
       Am                   Em
iso njajan mangan enak tuku kelambi..
       F                C
tapi kowe lali yen dino iki
    Dm                  C
wayahe utangmu mbok lunasi..

Reff :
      F                  C
 utangmu ning ngendi-ngendi
        G        C
 tapi gayamu kemaki..
     F               C
 ditagih etok-etok lali
       G         C
 diparani muni-muni..

      F                  C
 utangmu ning ngendi-ngendi
        G        C
 tapi gayamu kemaki..
     F               C
 ditagih etok-etok lali
       G         C
 diparani muni-muni..

Outro : F C G C
        F C G C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

     A                  E
utangmu ning ngendi-ngendi
       B        E
tapi gayamu kemaki..
    A               E
ditagih etok-etok lali
      B         E
diparani muni-muni..

Intro : A E B E
        A E B E

     E                   B
aku ora eman yen karo konco..
         C#m               G#m
nyilih duwik yen ono tak silihi..
        A              E
tapi yo elingo ojo nganti lali
      F#m                    E
opo maneh yen ditagih muni-muni..

      E                  B
aku butuh dolan karo pacare..
       C#m                  G#m
iso njajan mangan enak tuku kelambi..
       A                E
tapi kowe lali yen dino iki
    F#m                 E
wayahe utangmu mbok lunasi..

Reff :
      A                  E
 utangmu ning ngendi-ngendi
        B        E
 tapi gayamu kemaki..
     A               E
 ditagih etok-etok lali
       B         E
 diparani muni-muni..

Musik : E....
        A E B E [4x]

     E                   B
aku ora eman yen karo konco..
         C#m               G#m
nyilih duwik yen ono tak silihi..
        A              E
tapi yo elingo ojo nganti lali
      F#m                    E
opo maneh yen ditagih muni-muni..

      E                  B
aku butuh dolan karo pacare..
       C#m                  G#m
iso njajan mangan enak tuku kelambi..
       A                E
tapi kowe lali yen dino iki
    F#m                 E
wayahe utangmu mbok lunasi..

Reff :
      A                  E
 utangmu ning ngendi-ngendi
        B        E
 tapi gayamu kemaki..
     A               E
 ditagih etok-etok lali
       B         E
 diparani muni-muni..

      A                  E
 utangmu ning ngendi-ngendi
        B        E
 tapi gayamu kemaki..
     A               E
 ditagih etok-etok lali
       B         E
 diparani muni-muni..

Outro : A E B E
        A E B E

Chord Eka Ayu - Lali Utang

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Eka Ayu
  •