Kunci Gitar Demang Family ft. Faiz Saal - Tangisku

Transpose:
Capo fret 5

Intro : F G Em Am
        Dm G….

  C                     G
nangis.. kelingan jaman semono..
 Am                   Em
aku ro kowe.. mlaku bebarengan..
  F                 C
jare kowe bakal tresno..
           Dm            G
nanging saiki.. kari kenangan..

 C                       G
opo ora eling tau nggawe nyaman atiku..
  Am                   Em
nanging saiki nggawe loro atiku..
     F              C
roso keronto-ronto, mbok tinggal lungo
   Dm                    G
saiki kowe sesandingan karo uwong liyo..

    F    G    Em       Am 
tegane kowe.. ngapusi aku..
     Dm         G
janjimu.. amung palsu..

Reff :
            F                      G
 abot sanggane.. tresno sing tak lakoni
          Em                   Am
 kabeh penjalukmu uwis tak turuti..
 A         Dm            G
 nanging kowe.. ra ngerteni..
                C C7
 soyo nglunjak ati..

        F                        G
 udan tangis nyawang kowe uwis lungo..
        Em              Am
 ning kene aku keloro-loro..
 A      Dm
 kowe tego ninggal lungo..
    G             C
 ikhlas.. aku nerimo..

Musik : F   G     F       G
         hu huu.. haa.. hahaa..
        C Bm Am  Dm  G..

 C                       G
opo ora eling tau nggawe nyaman atiku..
  Am                   Em
nanging saiki nggawe loro atiku..
     F              C
roso keronto-ronto, mbok tinggal lungo
   Dm                    G
saiki kowe sesandingan karo uwong liyo..

    F    G    Em       Am 
tegane kowe.. ngapusi aku..
     Dm         G
janjimu.. amung palsu..

Reff :
            F                      G
 abot sanggane.. tresno sing tak lakoni
          Em                   Am
 kabeh penjalukmu uwis tak turuti..
 A         Dm            G
 nanging kowe.. ra ngerteni..
                C C7
 soyo nglunjak ati..

        F                        G
 udan tangis nyawang kowe uwis lungo..
         Em             Am
 ning kene aku keloro-loro..
 A      Dm
 kowe tego ninggal lungo..
    G             C
 ikhlas.. aku nerimo..
        Dm
 kowe tego ninggal lungo..
    G             C
 ikhlas.. aku nerimo..

Outro : C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bb C Am Dm
        Gm C..

  F                     C
nangis.. kelingan jaman semono..
 Dm                   Am
aku ro kowe.. mlaku bebarengan..
  Bb                F
jare kowe bakal tresno..
           Gm            C
nanging saiki.. kari kenangan..

 F                       C
opo ora eling tau nggawe nyaman atiku..
  Dm                   Am
nanging saiki nggawe loro atiku..
     Bb             F
roso keronto-ronto, mbok tinggal lungo
   Gm                    C
saiki kowe sesandingan karo uwong liyo..

    Bb   C    Am       Dm  
tegane kowe.. ngapusi aku..
     Gm         C
janjimu.. amung palsu..

Reff :
            Bb                     C
 abot sanggane.. tresno sing tak lakoni
          Am                   Dm
 kabeh penjalukmu uwis tak turuti..
 D         Gm            C
 nanging kowe.. ra ngerteni..
                F  F7
 soyo nglunjak ati..

        Bb                       C
 udan tangis nyawang kowe uwis lungo..
        Am              Dm
 ning kene aku keloro-loro..
 D      Gm
 kowe tego ninggal lungo..
    C             F
 ikhlas.. aku nerimo..

Musik : Bb  C     Bb      C
         hu huu.. haa.. hahaa..
        F Em Dm  Gm  C..

 F                       C
opo ora eling tau nggawe nyaman atiku..
  Dm                   Am
nanging saiki nggawe loro atiku..
     Bb             F
roso keronto-ronto, mbok tinggal lungo
   Gm                    C
saiki kowe sesandingan karo uwong liyo..

    Bb   C    Am       Dm  
tegane kowe.. ngapusi aku..
     Gm         C
janjimu.. amung palsu..

Reff :
            Bb                     C
 abot sanggane.. tresno sing tak lakoni
          Am                   Dm
 kabeh penjalukmu uwis tak turuti..
 D         Gm            C
 nanging kowe.. ra ngerteni..
                F  F7
 soyo nglunjak ati..

        Bb                       C
 udan tangis nyawang kowe uwis lungo..
         Am             Dm
 ning kene aku keloro-loro..
 D      Gm
 kowe tego ninggal lungo..
    C             F
 ikhlas.. aku nerimo..
        Gm
 kowe tego ninggal lungo..
    C             F
 ikhlas.. aku nerimo..

Outro : F
Facebook
Twitter

Chord Demang Family ft. Faiz Saal - Tangisku


Lihat semua :
  • Chord Demang Family
  • Chord Faiz Saal
  •