Kunci Gitar Demang Family - Tresno Konco Dewe

Transpose:
Intro : Am F Dm G E
        Am F Dm G E
        Am F Dm G E Am

           Am        Dm
Aku kudu piye.. ngutarake..
        G                C
Tresno iki.. marang sliramu..
           F              Dm
Duh wong bagus.. nanging aku..
              E
Ra pingin nglarani.. koncoku..

Am                   Dm
 Mergo kabeh iki wes dalane
G              C
 Aku ro kowe raiso nduweni
F                Dm
 Aku ra pingin nglarani
   E               Am
Koncoku.. seng ntresnani..

Reff :
             Dm          G
  Doh wong bagus.. aku kudu piye
              C               F
  Anggonku nglanggati.. tresnomu..
           Dm          E
  Nanging ati.. ora pengen..
    Am
  Nglarani.. koncoku..

              Dm       G
  Seng ntresnani.. awakmu..
             C                F
  Podo tresnane.. marang sliramu..
        Dm       E
  Aku kudu.. kepiye..
             Am
  Nglanggati tresno..

Musik : Am F Dm G E
        Am F Dm G E
        
Am            Dm
 Pangapurane aku seng salah
G
 ntresnani awakmu..
  C
Malah nggawe bubrah..
    F
Kahanan tambah parah..
       Dm
Nggawe atiku susah..
          E
Seng tak arep saiki malah
        E
Nggawe aku ora betah..

Am                   Dm
 Opo wes pancen nasibku koyo ngene
G
 Nduwe tresno malah
  C
Podo konco dewe
F               Dm
 Mending saiki aku seng ngalah
        E
Mggolek tresno seng liyo
            Am
Seng ra nggawe masalah..

Reff : (Cowok)
          Dm         G
  Kabeh podo.. karobane..
          C            F
  Neng atiku.. podo ayune..
             Dm            E
  Podo tresnane.. nanging aku..
                 Am
  Ra iso nglanggati..

(Cewek)
         Dm        G
  Kabeh mau.. aku uwes
              C                  F
  Kebacut tresno.. nanging piye iki..
           Dm              E
  Pancen dudu.. dalane tresno..
                 Am
  Ra iso di terosno..

Outro : Am

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Dm Bb Gm C A
        Dm Bb Gm C A
        Dm Bb Gm C A Dm..

           Dm        Gm
Aku kudu piye.. ngutarake..
        C                F
Tresno iki.. marang sliramu..
           Bb             Gm
Doh wong bagus.. nanging aku..
              A
Ra pingin nglarani.. koncoku..

Dm                   Gm
 Mergo kabeh iki wes dalane
C              F
 Aku ro kowe raiso nduweni
Bb               Gm 
 Aku ra pingin nglarani
   A               Dm
Koncoku.. seng ntresnani..

Reff :
             Gm          C
  Doh wong bagus.. aku kudu piye
              F               Bb
  Anggonku nglanggati.. tresnomu..
           Gm          A
  Nanging ati.. ora pengen..
    Dm
  Nglarani.. koncoku..

              Gm       C
  Seng ntresnani.. awakmu..
             F                Bb
  Podo tresnane.. marang sliramu..
        Gm       A
  Aku kudu.. kepiye..
             Dm
  Nglanggati tresno..

Musik : Dm Bb Gm C A
        Dm Bb Gm C A
         
Dm            Gm
 Pangapurane aku seng salah
C
 ntresnani awakmu.. 
  F
Malah nggawe bubrah..
    Bb
Kahanan tambah parah..
       Gm
Nggawe atiku susah..
          A
Seng tak arep saiki malah
        A
Nggawe aku ora betah..

Dm                   Gm
 Opo wes pancen nasibku koyo ngene
C
 Nduwe tresno malah 
  F
Podo konco dewe
Bb              Gm
 Mending saiki aku seng ngalah
        A
Mggolek tresno seng liyo
            Dm
Seng ra nggawe masalah..

Reff : (Cowok)
          Gm         C
  Kabeh podo.. karobane..
          F            Bb
  Neng atiku.. podo ayune..
             Gm            A
  Podo tresnane.. nanging aku..
                 Dm
  Ra iso nglanggati..

(Cewek)
         Gm        C
  Kabeh mau.. aku uwes
              F                  Bb
  Kebacut tresno.. nanging piye iki..
           Gm              A
  Pancen dudu.. dalane tresno..
                 Dm
  Ra iso di terosno..

Outro : Dm
Facebook
Twitter

Chord Demang Family - Tresno Konco Dewe


Lihat semua :
  • Chord Demang Family
  •