Kunci Gitar Vadesta Ft. Nvna Putri - Kudu Lungo

Transpose:

Chord Vadesta Ft. Nvna Putri - Kudu Lungo

Intro : G..
        G D Em D
        C D G..

 G        D         Em D
aku.. tresno karo kowe..
   C      D           G
snajan.. ati iki loro ngerteni..
 G        D         Em D
aku.. tresno karo kowe..
   C      D         G
snajan.. aku dudu pilihanmu..

 C           D
aku sayang kowe tapi
 Bm        Em
aku kudu lungo..
        C
mergo gede tresnoku
D          G
mbok sio-sio..

 C           D
aku sayang kowe tapi
 Bm      Em
aku iso opo..
        C
merjuangke kowe
    D       G
ora ono hasile..

Reff :
  C          D
 opo.. kowe rangerteni..
  Bm          Em
 isi.. njero ati iki
        C
 tak ungkapke rosoku
 D           G
 dinggo sliramu..

   C             D
 nanging.. opo balesane..
   Bm           Em
 kowe.. milih ro liyane
      C
 dongaku nggo kowe
 D           G
 seng apik wae..

Musik : C D Bm Em
        C D G..
        C D Bm Em
        C D G..

 C           D
opo.. pilihanmu kui..
  Bm        Em
kuat.. koyo aku iki
      C
ngarepke kowe
        D        G
nanging ora tok arepke..

 C           D
opo.. pilihanmu kui..
  Bm        Em
kuat.. koyo aku iki
      C
yowes rapopo
   D         G
nyerah aku lungo..

   Em      C
ngapurane aku..
    D           G
wes ninggal awakmu..
 C           D          G
ora maksud gawe gelo atimu..

  Em      C
mugo kowe iso..
    D             G
bahagia ro wong lio..
       C
snajan atiku wes
D         G
kebacut cidro..

Reff :
  C          D
 opo.. kowe rangerteni..
 (aku kudu ngerti pie..)
  Bm          Em
 isi.. njero ati iki
 (kowe sakpenake dewe..)
        C
 tak ungkapke rosoku
 (aku wes rabetah)
 D           G
 dinggo sliramu..
 (karo kowe..)

   C             D
 nanging.. opo balesane..
 (iki dadi pilihanku..)
   Bm           Em
 kowe.. milih ro liyane
 (aku milih ro liyane..)
      C
 dongaku nggo kowe
 (matursuwun dongaku..)
 D           G
 seng apik wae..
 (yo nggo kowe..)
      C
 dongaku nggo kowe
 (dongaku nggo kowe)
 D           G
 seng apik wae..
 (seng apik wae..)
      C
 matursuwun dongaku
 (matursuwun dongaku)
 D         G -D G
 yo nggo kowe..
 (yo nggo kowe..)


Lihat semua :
  • Chord Nvna Putri
  • Chord Vadesta
  •