Kunci Gitar Vadesta - Ngerteni Ati

Transpose:
Intro : F G Em Am
        Dm G C..

   F         G
berjuang temenan..
     Em       Am
ngarepi kekarepan..
       Dm       G
pingin madangi atimu
         C
nguripke tresnamu..

   F               G
Gusti.. sing nentokke..
              Em
aku ning kene isih tetep
         Am
kanggo kowe..
                 Dm
mang kulo sing milih..
               G
mugo njenengan cepet
      C
ngabulke..

Reff :
             F              G
 kekarepanku pingin.. ngolehke..
      Em             A
 kowe sing.. wis nggawe..
       Dm       G
 ayem atiku.. mugo Gusti..
              C
 ndang ngijabahi..

           F      G
 opo kowe ora.. sadar..
       Em            A
 sayangku.. wis ra kurang-kurang
      Dm           G
 opo kowe.. ra ngerteni..
    C
 atiku..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..

         F        G
aku nggandeng.. kowe..
       Em            A
urip bareng.. dadi siji..
      Dm       G
selawase.. ora ono
    C
liyane..

Reff :
             F              G
 kekarepanku pingin.. ngolehke..
      Em             A
 kowe sing.. wis nggawe..
       Dm       G
 ayem atiku.. mugo Gusti..
              C
 ndang ngijabahi..

           F      G
 opo kowe ora.. sadar..
       Em            A
 sayangku.. wis ra kurang-kurang
      Dm           G
 opo kowe.. ra ngerteni..
    C
 atiku..

           F      G
 opo kowe ora.. sadar..
       Em            A
 sayangku.. wis ra kurang-kurang
      Dm           G
 opo kowe.. ra ngerteni..
    C
 atiku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Vadesta - Ngerteni Ati

Intro : C D Bm Em
        Am D G..

   C         D
berjuang temenan..
     Bm       Em
ngarepi kekarepan..
       Am       D
pingin madangi atimu
         G
nguripke tresnamu..

   C               D
Gusti.. sing nentokke..
              Bm
aku ning kene isih tetep
         Em
kanggo kowe..
                 Am
mang kulo sing milih..
               D
mugo njenengan cepet
      G
ngabulke..

Reff :
             C              D
 kekarepanku pingin.. ngolehke..
      Bm             E
 kowe sing.. wis nggawe..
       Am       D
 ayem atiku.. mugo Gusti..
              G
 ndang ngijabahi..

           C      D
 opo kowe ora.. sadar..
       Bm            E
 sayangku.. wis ra kurang-kurang
      Am           D
 opo kowe.. ra ngerteni..
    G
 atiku..

Musik : C D Bm Em
        Am D G..

         C        D
aku nggandeng.. kowe..
       Bm            E
urip bareng.. dadi siji..
      Am       D
selawase.. ora ono
    G
liyane..

Reff :
             C              D
 kekarepanku pingin.. ngolehke..
      Bm             E
 kowe sing.. wis nggawe..
       Am       D
 ayem atiku.. mugo Gusti..
              G
 ndang ngijabahi..

           C      D
 opo kowe ora.. sadar..
       Bm            E
 sayangku.. wis ra kurang-kurang
      Am           D
 opo kowe.. ra ngerteni..
    G
 atiku..

           C      D
 opo kowe ora.. sadar..
       Bm            E
 sayangku.. wis ra kurang-kurang
      Am           D
 opo kowe.. ra ngerteni..
    G
 atiku..

Chord Vadesta - Ngerteni Ati


Lihat semua :
  • Chord Vadesta
  •