Kunci Gitar Retha Wantoro - Gawe Tatu

Transpose:
Capo fret 2

Intro : C Em Am Em
        F Dm G..
        C Em Am Em
        F Dm G C..

C         Em     Am
opo mergo aku.. iki wong ra nduwe
     F                       G
roso tresnoku iki, mbok sepelekne..
C          Em
ning opo kowe lali 
     Am
karo sumpah lan janji
    F                       G
jaremu seneng aku bakal selawase..

  Em                          Am
nanging nyatane amung ning lambe..
      F               G
koyo angin.. ra ono wujude..

C        Em
kudune kowe ngerti
         Am
tresnoku mung kanggo kowe
       F                G
ra ono liane nganti selawase..
C          Em
ning opo kowe tego
       Am
gawe tatu njero dodo
        F                   G
ngirisi atiku sing keloro loro..

  Em                        Am
kowe sak iki gandeng wong liyo..
        F                      G
pamer bojo anyarmu nengarepe moto..

Reff :
         Am
 banyu moto neng pipi
                  Em
 ra ono sing ngelapi..
           F                  G
 loro ning ati ra ono sing nambani..

        Am                       Em
 kudu lilo atiku nadyan kadung jeru..
           F                  G
 tak ikhlasno awakmu mugo ora kleru 
        C
 pilihanmu..

Musik : C Em Am Em
        F Dm G..
        C Em Am Em
        F Dm G C..

C        Em
kudune kowe ngerti
         Am
tresnaku mung kanggo kowe
       F                G
ra ono liane nganti selawase..
C          Em
ning opo kowe tego
       Am
gawe tatu njero dodo
        F                   G
ngirisi atiku sing keloro loro..

  Em                        Am
kowe sak iki gandeng wong liyo..
        F                      G
pamer bojo anyarmu nengarepe moto..

Reff :
         Am
 banyu moto neng pipi
                  Em
 ra ono sing ngelapi..
           F                  G
 loro ning ati ra ono sing nambani..

        Am                       Em
 kudu lilo atiku nadyan kadung jeru..
           F                  G
 tak ikhlasno awakmu mugo ora kleru 

         Am
 banyu moto neng pipi
                  Em
 ra ono sing ngelapi..
           F                  G
 loro ning ati ra ono sing nambani..

        Am                       Em
 kudu lilo atiku nadyan kadung jeru..
           F                  G
 tak ikhlasno awakmu mugo ora kleru 
        C
 pilihanmu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D F#m Bm F#m
        G Em A..
        D F#m Bm F#m
        G Em A D..

D         F#m    Bm
opo mergo aku.. iki wong ra nduwe
     G                       A
roso tresnoku iki, mbok sepelekne..
D          F#m
ning opo kowe lali 
     Bm
karo sumpah lan janji
    G                       A
jaremu seneng aku bakal selawase..

  F#m                         Bm
nanging nyatane amung ning lambe..
      G               A
koyo angin.. ra ono wujude..

D        F#m
kudune kowe ngerti
         Bm
tresnoku mung kanggo kowe
       G                A
ra ono liane nganti selawase..
D          F#m
ning opo kowe tego
       Bm
gawe tatu njero dodo
        G                   A
ngirisi atiku sing keloro loro..

  F#m                       Bm
kowe sak iki gandeng wong liyo..
        G                      A
pamer bojo anyarmu nengarepe moto..

Reff :
         Bm
 banyu moto neng pipi
                  F#m
 ra ono sing ngelapi..
           G                  A
 loro ning ati ra ono sing nambani..

        Bm                       F#m
 kudu lilo atiku nadyan kadung jeru..
           G                  A
 tak ikhlasno awakmu mugo ora kleru 
        D
 pilihanmu..

Musik : D F#m Bm F#m
        G Em A..
        D F#m Bm F#m
        G Em A D..

D        F#m
kudune kowe ngerti
         Bm
tresnaku mung kanggo kowe
       G                A
ra ono liane nganti selawase..
D          F#m
ning opo kowe tego
       Bm
gawe tatu njero dodo
        G                   A
ngirisi atiku sing keloro loro..

  F#m                       Bm
kowe sak iki gandeng wong liyo..
        G                      A
pamer bojo anyarmu nengarepe moto..

Reff :
         Bm
 banyu moto neng pipi
                  F#m
 ra ono sing ngelapi..
           G                  A
 loro ning ati ra ono sing nambani..

        Bm                       F#m
 kudu lilo atiku nadyan kadung jeru..
           G                  A
 tak ikhlasno awakmu mugo ora kleru 

         Bm
 banyu moto neng pipi
                  F#m
 ra ono sing ngelapi..
           G                  A
 loro ning ati ra ono sing nambani..

        Bm                       F#m
 kudu lilo atiku nadyan kadung jeru..
           G                  A
 tak ikhlasno awakmu mugo ora kleru 
        D
 pilihanmu..

Chord Retha Wantoro - Gawe Tatu


Lihat semua :
  • Chord Retha Wantoro
  •