Kunci Gitar Melly In - Mung Janji

Transpose:

Chord Melly In - Mung Janji

   Am         Dm
janji kowe.. uwis janji
  G         C
sehidup semati..
 F             Dm            E
nanging kabeh iku yo mung janji..

Intro : Am Dm G C
        F Dm E..

      Am
cukup pisan aku ngrasakke..
     G                 C
loro ati ditinggal kekasih..
Dm
jeru tenan rasane
 Am
ati wis ora karuan
     F               E   F G
awan bengi tetep kelingan..

    Am
ora nyongko kowe mblenjanji..
         G              C
senadjan aku sayang padamu..
 F
opo aku kurang sayang
    E
nganti kowe tego mblenjani
      F     G     Am     
salah opo.. aku padamu..

  G
tangis batin ati iki
   C
cinta wis ora barengan
      Dm    E      Am
jalan fikir ora searah..

  G
hubungan suwe tak bina
  C
nanging ra kuat bertahan
    Dm            E
opo iki dalan uripku..

Reff :
    Am         Dm
 janji kowe.. uwis janji
   G         C
 sehidup semati..
  F             Dm            E
 nanging kabeh iku yo mung janji..

   Am         Dm
 lali kowe.. uwis lali
   G       C
 karo aku iki..
 F               Dm        E
 seng wis suwe setia ngenteni..
   Am
 sayang..

Musik : Am...
        Am Dm G C
        F Dm E..

  G
tangis batin ati iki
   C
cinta wis ora barengan
      Dm    E      Am
jalan fikir ora searah..

  G
hubungan suwe tak bina
  C
nanging ra kuat bertahan
    Dm            E
opo iki dalan uripku..

Reff :
    Am         Dm
 janji kowe.. uwis janji
   G         C
 sehidup semati..
  F             Dm            E
 nanging kabeh iku yo mung janji..

   Am         Dm
 lali kowe.. uwis lali
   G       C
 karo aku iki..
 F               Dm        E
 seng wis suwe setia ngenteni..

    Am         Dm
 janji kowe.. uwis janji
   G         C
 sehidup semati..
  F             Dm            E
 nanging kabeh iku yo mung janji..

   Am         Dm
 lali kowe.. uwis lali
   G       C
 karo aku iki..
 F               Dm        E
 seng wis suwe setia ngenteni..
   Am
 sayang..



Lihat semua :
  • Chord Melly In
  •