Kunci Gitar Ingkar Band - Bagi Roso

Transpose:
Intro : -G  
         C..Em..F G C C7
         Dm G Em Am
         Dm G C..

C
aku rumongso..
  Em
cerito tresnoku..
F    G         C C7
 bakale apik wae..
Dm       G
a..ku percoyo..
    Em        Am
aku ono ning atimu..
Dm      G     C
ora ono.. liyane..

C 
saking sayange..
      Em
aku pasrah ning awakmu..
Dm      G      C
 tresno lan atiku..
Dm         G
na..nging opo doyo..
   Em            Am
atimu nggawe cerito bedo..
Dm        G        C
kowe mbagi.. tresnomu..

F  G      Em Am
 kowe.. tego..
            Dm
aku ra nyongko..
  F         G
kowe bagi roso..

Reff :
 C       G
 atine sopo..
      Am         Em
 sing ra bakal cidro..
   F       C
 nalikane ati iki..
 Dm          G
 mbok bagi loro..

 C       G
 atine sopo..
      Am          Em
 sing bakalan nerimo..
   F       C
 nalikane ati iki..
 Dm     G  C
 mbok sio-sio..

Musik : F G Em Am
        Dm F G..
        F G Em Am
        Dm F G..

C 
saking sayange..
      Em
aku pasrah ning awakmu..
Dm      G      C
 tresno lan atiku..
Dm         G
na..nging opo doyo..
   Em            Am
atimu nggawe cerito bedo..
Dm        G        C
kowe mbagi.. tresnomu..

F  G      Em Am
 kowe.. tego..
            Dm
aku ra nyongko..
  F         G
kowe bagi roso..

Reff :
 C       G
 atine sopo..
      Am         Em
 sing ra bakal cidro..
   F       C
 nalikane ati iki..
 Dm          G
 mbok bagi loro..

 C       G
 atine sopo..
      Am          Em
 sing bakalan nerimo..
   F       C
 nalikane ati iki..
 Dm     G  C    A
 mbok sio-sio.. hooo..

(Overtune)
 D       A
 atine sopo..
      Bm         F#m
 sing ra bakal cidro..
   G       D
 nalikane ati iki..
 Em          A
 mbok bagi loro..

 D       A
 atine sopo..
      Bm          F#m
 sing bakalan nerimo..
   G       D
 nalikane ati iki..
 Em     A  D
 mbok sio-sio..
   Em     A             D Dsus2 D
 nalikane.. kowe bagi roso..
 
[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : -B 
         E..G#m..A B E E7
         F#m B G#m C#m
         F#m B E..

E
aku rumongso..
  G#m
cerito tresnoku..
A    B         E E7
 bakale apik wae..
F#m      B
a..ku percoyo..
    G#m       C#m
aku ono ning atimu..
F#m     B     E
ora ono.. liyane..

E 
saking sayange..
      G#m
aku pasrah ning awakmu..
F#m     B      E
 tresno lan atiku..
F#m        B
na..nging opo doyo..
   G#m           C#m
atimu nggawe cerito bedo..
F#m       B        E
kowe mbagi.. tresnomu..

A  B      G#m C#m
 kowe.. tego..
            F#m
aku ra nyongko..
  A         B
kowe bagi roso..

Reff :
 E       B
 atine sopo..
      C#m        G#m
 sing ra bakal cidro..
   A       E
 nalikane ati iki..
 F#m         B
 mbok bagi loro..

 E       B
 atine sopo..
      C#m         G#m
 sing bakalan nerimo..
   A       E
 nalikane ati iki..
 F#m    B   E
 mbok sio-sio..

Musik : A B G#m C#m
        F#m A B..
        A B G#m C#m
        F#m A B..

E 
saking sayange..
      G#m
aku pasrah ning awakmu..
F#m     B      E
 tresno lan atiku..
F#m        B
na..nging opo doyo..
   G#m           C#m
atimu nggawe cerito bedo..
F#m       B        E
kowe mbagi.. tresnomu..

A  B      G#m C#m
 kowe.. tego..
            F#m
aku ra nyongko..
  A         B
kowe bagi roso..

Reff :
 E       B
 atine sopo..
      C#m        G#m
 sing ra bakal cidro..
   A       E
 nalikane ati iki..
 F#m         B
 mbok bagi loro..

 E       B
 atine sopo..
      C#m         G#m
 sing bakalan nerimo..
   A       E
 nalikane ati iki..
 F#m    B   E   C#
 mbok sio-sio.. hooo..

(Overtune)
 F#      C#
 atine sopo..
      D#m        A#m
 sing ra bakal cidro..
   B       F#
 nalikane ati iki..
 G#m         C#
 mbok bagi loro..

 F#      C#
 atine sopo..
      D#m         A#m
 sing bakalan nerimo..
   B       F#
 nalikane ati iki..
 G#m    C#  F#
 mbok sio-sio..
   G#m    C#            F# F#sus4 F#
 nalikane.. kowe bagi roso..

Chord Ingkar Band - Bagi Roso


Lihat semua :
  • Chord Ingkar Band
  •