Kunci Gitar Ingkar Band - Pelampiasan

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : C
        F G Em Am
        Dm G C C7
        F G Em Am
        Dm G C

  C      F        C
cerito o kabeh ungkapno..
          C        F        G
tentang uwong sing mbok tresnani
    F          G
kehadiranku ra mbok tompo
      Em            Am
pas kowe nangis nunggu de'e bali
    Dm            G          C   G
senadyan aku sing merjuangke ati..

     C             F           C
kowe ngomong butuh aku nggo sandaran
       C       F           G
tapi kui kabeh mung pelampiasan
    F        G
bukane aku wegah nompo
      Em            Am
pas kowe curhat keloro loro
     Dm     G            C
ning atimu iseh ono wong liyo..

Reff :
      F       G
 salahku.. ngarep luwih
     Em       Am
 akhire atiku sing perih
     Dm       G       C
 wes dadi nasibe kudu pamrih..

     F       G
 sak umpomo aku ngerti
       Em          Am
 tresnomu dudu dinggo aku
     Dm         G          C
 rabakal aku nyepelekke wektu..

Musik : F G Em Am
        Dm G C C7
        F G Em Am
        Dm G C

     C             F           C
kowe ngomong butuh aku nggo sandaran
       C       F           G
tapi kui kabeh mung pelampiasan
    F        G
bukane aku wegah nompo
      Em            Am
pas kowe curhat keloro loro
     Dm     G            C
ning atimu iseh ono wong liyo..

Reff :
      F       G
 salahku.. ngarep luwih
     Em       Am
 akhire atiku sing perih
     Dm       G       C
 wes dadi nasibe kudu pamrih..

     F       G
 sak umpomo aku ngerti
       Em           Am
 tresnomu dudu nggo aku
     Dm         G       C
 rabakal aku nyepelekke wektu..

      F       G
 salahku.. ngarep luwih
     Em       Am
 akhire atiku sing perih
     Dm       G       C
 wes dadi nasibe kudu pamrih..

     F       G
 sak umpomo aku ngerti
       Em          Am
 tresnomu dudu dinggo aku
     Dm         G       C
 rabakal aku nyepelekke wektu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E
        A B G#m C#m
        F#m B E E7
        A B G#m C#m
        F#m B E

  E      A        E
cerito o kabeh ungkapno..
          E        A        B
tentang uwong sing mbok tresnani
    A          B
kehadiranku ra mbok tompo
      G#m           C#m
pas kowe nangis nunggu de'e bali
    F#m           B          E   B
senadyan aku sing merjuangke ati..

     E             A           E
kowe ngomong butuh aku nggo sandaran
       E       A           B
tapi kui kabeh mung pelampiasan
    A        B
bukane aku wegah nompo
      G#m           C#m
pas kowe curhat keloro loro
     F#m    B            E
ning atimu iseh ono wong liyo..

Reff :
      A       B
 salahku.. ngarep luwih
     G#m      C#m
 akhire atiku sing perih
     F#m      B       E
 wes dadi nasibe kudu pamrih..

     A       B
 sak umpomo aku ngerti
       G#m         C#m
 tresnomu dudu dinggo aku
     F#m        B          E
 rabakal aku nyepelekke wektu..

Musik : A B G#m C#m
        F#m B E E7
        A B G#m C#m
        F#m B E

     E             A           E
kowe ngomong butuh aku nggo sandaran
       E       A           B
tapi kui kabeh mung pelampiasan
    A        B
bukane aku wegah nompo
      G#m           C#m
pas kowe curhat keloro loro
     F#m    B            E
ning atimu iseh ono wong liyo..

Reff :
      A       B
 salahku.. ngarep luwih
     G#m      C#m
 akhire atiku sing perih
     F#m      B       E
 wes dadi nasibe kudu pamrih..

     A       B
 sak umpomo aku ngerti
       G#m          C#m
 tresnomu dudu nggo aku
     F#m        B       E
 rabakal aku nyepelekke wektu..

      A       B
 salahku.. ngarep luwih
     G#m      C#m
 akhire atiku sing perih
     F#m      B       E
 wes dadi nasibe kudu pamrih..

     A       B
 sak umpomo aku ngerti
       G#m         C#m
 tresnomu dudu dinggo aku
     F#m        B       E
 rabakal aku nyepelekke wektu..
Facebook
Twitter

Chord Ingkar Band - Pelampiasan


Lihat semua :
  • Chord Ingkar Band
  •