Kunci Gitar Getwellsoon True - Walking Alone Alone

Transpose:
Intro : C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm -G C..

   C         Em
mlaku dewe dewe..
         Am      Em
kowe wes karo liane..
  F          C
remuk.. ati iki..
         Dm         G
kelingan kowe nglarani..

  C           Em
kowe tak percoyo..
      Am        Em
malah kowe ngeliyo
    F           C
ati iki remuk rasane
      Dm       G           C  F G
nalikane weruh kowe ro liyane..

[slow rap]
C                     G
 mbiyen ku kenal sliramu
                       Am
pas bar aku nyandang tatu
                     Em
kowe teko nggowo tresno
                    F
neng kok akhire keloro
                      C
tiwas uwes nyandang keren
                   Dm
jebul kowe malah balen
                      G
kekancanku wes tak loske
                   C
malah kowe nyepelekke..

Reff :
   F                G
 sabar.. aku kudu sabar..
          Em                   Am
 ngelingi kowe wes due seng liane..
  A             Dm
 aku wong ra nduwe..
            G
 kulino disepelekke..
               C  C7
 kudu teteg atine..

   F                  G
 sayang.. aku bacut sayang..
         Em
 nggawe aku bimbang
                     Am
 kudu mandek po berjuang..
    A        Dm
 di kuat kuatke..
                  G
 urip mung mampir ngombe
                  C  C7
 digawe seneng atine..

Musik : F..G..Em..Am A
        Dm..G..C..C7..

[slow rap]
C                  G
 rono rene ku berjuang
                   Am
nanging kowe malah ilang
              Em
kowe kui tak enteni
                   F
tapi ora ngrumangsani
                C
kowe butuh aku moro
                Dm
aku butuh kowe lungo
                       G
pancen kowe mung nggawe atiku
         C   C7
tansah kuciwo..

Reff :
   F                G
 sayang.. aku ora popo..
              Em
 mbok tinggal lungo
               Am
 aku ora nelongso..
     A         Dm
 wes cukup semene..
                 G
 tresnaku kanggo kowe
                   C   C7
 matursuwun sakdurunge..

   F                  G
 sayang.. aku bacut sayang..
         Em
 nggawe aku bimbang
                     Am
 kudu mandek po berjuang..
    A        Dm
 di kuat kuatke..
                  G
 urip mung mampir ngombe
                  C  C7
 digawe seneng atine..

   F                G
 sayang.. aku ora popo..
              Em
 mbok tinggal lungo
               Am
 aku ora nelongso
     A         Dm
 wes cukup semene..
                 G
 tresnaku kanggo kowe
                   C   C7
 matursuwun sakdurunge..

               Dm
 wes cukup semene..
                 G
 tresnaku kanggo kowe
                     C
 mugo langgeng ro liane..

Chord Getwellsoon True - Walking Alone Alone


Lihat semua :
  • Chord Getwellsoon True
  •