Kunci Gitar Getwellsoon True Pemalang - Kulonprogo

Transpose:
Intro : Am  Em  F G C E
        Am  Em  F G C..

       C         G
saking suwene anggonku
  Am         Em
goleki tresnaku
       F
awan wengi..
      G
slalu tak tunggu-tunggu..

    C        G
akhire aku nemu
       Am          Em
sing dadi penggantimu
          F
mung kowe cah ayu
     G               C
sing dadi pilihan atiku..

Int. F G C G

     C         G
pertama ketemu marang
   Am        Em
sliramu cah ayu
       F
weruh esemmu marai
  G
bungahe atiku..

    C         G
senajan isih ono roso
  Am            Em
kependem ning dodo
       F
mugo kowe ora
     G       C
gawe aku kuciwo..

  Am                 Em
nanging.. aku kudu piye
     F    G         C
slirane podo ro liyane
    Am                 Em
pemalang.. lan kulonprogo
         F         G           C
kadung sayang mung dianggep konco..

Reff :
      F     G
 salahku.. opo..
     C          Am
 kok kowe ra nompo
  F               G
 aku mung mbok anggep
     C
 sewates konco..

       F      G 
 dedel ati.. iki..
     C          Am
 aku wis nibo nangi
   F          G
 jebule tresnamu
           C
 mung ngapusi..

Musik : F G C -G Am
        F G C C7
        F G C -G Am
        F G C..

  Am                 Em
nanging.. aku kudu piye
     F    G         C
slirane podo ro liyane
    Am                 Em
pemalang.. lan kulonprogo
         F         G           C
kadung sayang mung dianggep konco..

Reff :
      F     G
 salahku.. opo..
     C          Am
 kok kowe ra nompo
  F               G
 aku mung mbok anggep
     C
 sewates konco..

       F      G 
 dedel ati.. iki..
     C          Am
 aku wis nibo nangi
   F          G
 jebule tresnamu
           C
 mung ngapusi..

      F     G
 salahku.. opo..
     C   -G     Am
 kok kowe ra nompo
  F               G
 aku mung mbok anggep
     C
 sewates konco..

       F      G 
 dedel ati.. iki..
     C    -G    Am
 aku wis nibo nangi
   F          G
 jebule tresnamu
           C
 mung ngapusi..
   F          G
 jebule tresnamu
           C -G Am
 mung ngapusi..
   F          G
 jebule tresnamu
           C
 mung ngapusi..

Outro : F G..C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Getwellsoon True Pemalang - Kulonprogo

Intro : Em  Bm  C D G B
        Em  Bm  C D G..

       G         D/F#
saking suwene anggonku
  Em         Bm
goleki tresnaku
       C
awan wengi..
      D
slalu tak tunggu-tunggu..

    G        D/F#
akhire aku nemu
       Em          Bm
sing dadi penggantimu
          C
mung kowe cah ayu
     D               G
sing dadi pilihan atiku..

Int. C D G D

     G         D/F#
pertama ketemu marang
   Em        Bm
sliramu cah ayu
       C
weruh esemmu marai
  D
bungahe atiku..

    G         D/F#
senajan isih ono roso
  Em            Bm
kependem ning dodo
       C
mugo kowe ora
     D       G
gawe aku kuciwo..

  Em                 Bm
nanging.. aku kudu piye
     C    D         G
slirane podo ro liyane
    Em                 Bm
pemalang.. lan kulonprogo
         C         D           G
kadung sayang mung dianggep konco..

Reff :
      C     D
 salahku.. opo..
     G          Em
 kok kowe ra nompo
  C               D
 aku mung mbok anggep
     G
 sewates konco..

       C      D  
 dedel ati.. iki..
     G          Em
 aku wis nibo nangi
   C          D
 jebule tresnamu
           G
 mung ngapusi..

Musik : C D G -D/F# Em
        C D G G7
        C D G -D/F# Em
        C D G..

  Em                 Bm
nanging.. aku kudu piye
     C    D         G
slirane podo ro liyane
    Em                 Bm
pemalang.. lan kulonprogo
         C         D           G
kadung sayang mung dianggep konco..

Reff :
      C     D
 salahku.. opo..
     G          Em
 kok kowe ra nompo
  C               D
 aku mung mbok anggep
     G
 sewates konco..

       C      D  
 dedel ati.. iki..
     G          Em
 aku wis nibo nangi
   C          D
 jebule tresnamu
           G
 mung ngapusi..

      C     D
 salahku.. opo..
     G   -D/F#  Em
 kok kowe ra nompo
  C               D
 aku mung mbok anggep
     G
 sewates konco..

       C      D  
 dedel ati.. iki..
     G    -D/F# Em
 aku wis nibo nangi
   C          D
 jebule tresnamu
           G
 mung ngapusi..
   C          D
 jebule tresnamu
           G -D/F# Em
 mung ngapusi..
   C          D
 jebule tresnamu
           G
 mung ngapusi..

Outro : C D..G..

Chord Getwellsoon True Pemalang - Kulonprogo


Lihat semua :
  • Chord Getwellsoon True
  •