Kunci Gitar Galih Rangga & Monica - Jogja Dadi Seksi

Transpose:

Chord Galih Rangga & Monica - Jogja Dadi Seksi

Capo fret 2

Intro : F Fm C Am
        Dm G C G

[cowok]
C
ma..turnuwun..
F           Fm       C
 sampun ngancani uripku..
Dm        G          
 senajan aku durung
    Em       Am
iso nenani kowe..
   Dm         G        C G
mergo durung ono rejekine..

[cewek]
  C
sepurane kang mas..
F      Fm            C
 aku milih ninggal lungo..
Dm          G
 mergo wong tuaku
      Em            Am
milih sing luwih mulyo..
  Dm         G          C
tekan semene aku tinggalno..

[cewek]
Am           Em
 aku jane.. iseh gelem berjuang..
  F              G      C
nanging.. wong tuaku ngakon pisahan..

[cowok]
Am             Em
 tak tompo.. kabeh keputusanmu..
 F             G    C   C7
aku sadar karo keadaanku..

Reff : [duet]
              F    Fm        C
 kutho jogja iki.. sing dadi seksi..
 Am   Dm        G            C 
  naliko kowe medot.. tresno iki..
   F    Fm      C     Am
 dudu.. karepe ati.. iki..
     Dm                  G
 sepurane.. aku wes ngelarani..
               C
 kowe sing gemati..

Int. F G

[cewek]
  C
sepurane kang mas..
F      Fm            C
 aku milih ninggal lungo..
Dm          G
 mergo wong tuaku
      Em            Am
milih sing luwih mulyo..
  Dm         G          C
tekan semene aku tinggalno..

Musik : F Fm C Am
        Dm G C..

[cewek]
Am           Em
 aku jane.. iseh gelem berjuang..
  F              G      C
nanging.. wong tuaku ngakon pisahan..

[cowok]
Am             Em
 tak tompo.. kabeh keputusanmu..
 F             G    C
aku sadar karo keadaanku..

Reff : [duet]
              F    Fm        C
 kutho jogja iki.. sing dadi seksi..
 Am   Dm        G            C 
  naliko kowe medot.. tresno iki..
   F    Fm      C     Am
 dudu.. karepe ati.. iki..
     Dm                  G
 sepurane.. aku wes ngelarani..
               C  G
 kowe sing gemati..

[duet]
C
cukup semene..
F      Fm         C
 awakdewe bubar wae..
Dm         G
 mergo tresno iki
    Em        Am
ra iso diteruske..
 Dm        G      C
aku kowe.. dudu jodone..
 Dm        G        C
aku kowe.. dudu.. jodone..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G Gm D Bm
        Em A D A

[cowok]
D
ma..turnuwun..
G           Gm       D
 sampun ngancani uripku..
Em        A          
 senajan aku durung
    F#m      Bm
iso nenani kowe..
   Em         A        D  A
mergo durung ono rejekine..

[cewek]
  D
sepurane kang mas..
G      Gm            D
 aku milih ninggal lungo..
Em          A
 mergo wong tuaku
      F#m           Bm
milih sing luwih mulyo..
  Em         A          D
tekan semene aku tinggalno..

[cewek]
Bm           F#m
 aku jane.. iseh gelem berjuang..
  G              A      D
nanging.. wong tuaku ngakon pisahan..

[cowok]
Bm             F#m
 tak tompo.. kabeh keputusanmu..
 G             A    D   D7
aku sadar karo keadaanku..

Reff : [duet]
              G    Gm        D
 kutho jogja iki.. sing dadi seksi..
 Bm   Em        A            D 
  naliko kowe medot.. tresno iki..
   G    Gm      D     Bm
 dudu.. karepe ati.. iki..
     Em                  A
 sepurane.. aku wes ngelarani..
               D
 kowe sing gemati..

Int. G A

[cewek]
  D
sepurane kang mas..
G      Gm            D
 aku milih ninggal lungo..
Em          A
 mergo wong tuaku
      F#m           Bm
milih sing luwih mulyo..
  Em         A          D
tekan semene aku tinggalno..

Musik : G Gm D Bm
        Em A D..

[cewek]
Bm           F#m
 aku jane.. iseh gelem berjuang..
  G              A      D
nanging.. wong tuaku ngakon pisahan..

[cowok]
Bm             F#m
 tak tompo.. kabeh keputusanmu..
 G             A    D
aku sadar karo keadaanku..

Reff : [duet]
              G    Gm        D
 kutho jogja iki.. sing dadi seksi..
 Bm   Em        A            D 
  naliko kowe medot.. tresno iki..
   G    Gm      D     Bm
 dudu.. karepe ati.. iki..
     Em                  A
 sepurane.. aku wes ngelarani..
               D  A
 kowe sing gemati..

[duet]
D
cukup semene..
G      Gm         D
 awakdewe bubar wae..
Em         A
 mergo tresno iki
    F#m       Bm
ra iso diteruske..
 Em        A      D
aku kowe.. dudu jodone..
 Em        A        D
aku kowe.. dudu.. jodone..

Lihat semua :
  • Chord Galih Rangga
  • Chord Monica
  •