Kunci Gitar Brodin - Kudu Piye

Transpose:

Chord Brodin - Kudu Piye

Intro : Am Em F C -G
        Am Em F G..

    C              G
ora dewe pancen ra dewe..
  Am               Em
kabeh yo melu ngerasakne
     F
ngerasakne kahanan
     C
sing koyo meng kene..
Dm             G
kudu neng omah wae..

        C                G
nyambut gawe kon nyambut gawe..
Am                     Em
ning omah wae soko ngendi bayarane..
   F
ra mengko anak bojo
     C
ra betah ngempet luwe..
  Dm    G       C
piye.. iki kudu piye..

Int. Am Em Am Em
     F G..

Reff :
  Am
 iyo yen wong sing nompo
      Em
 gaji saben wulane..
   F                C   -G
 koyo guru lan PNS PNS liyane..

  Am
 ora bakal bingung
           Em
 sing di pangan bendinane..
    F
 mergo mesti nompo
        G
 gajian saben wulane..

   Am
 nanging uwong sing ora ajeg
 Em
 penghasilane..
  F
 ora tegal sawah
               C
 sing mung pas pasan uripe..

    Am
 mesti bingung anggone
     Em
 iki piye carane..
   F             G
 piye.. iki kudu piye..
          C
 nyambung u..ripe..

Musik : Am Em F C -G
        Am Em F G..

    C              G
ora dewe pancen ra dewe..
  Am               Em
kabeh yo melu ngerasakne
     F
ngerasakne kahanan
     C
sing koyo meng kene..
Dm             G
kudu neng omah wae..

        C                G
nyambut gawe kon nyambut gawe..
Am                     Em
ning omah wae soko ngendi bayarane..
   F
ra mengko anak bojo
     C
ra betah ngempet luwe..
  Dm    G       C
piye.. iki kudu piye..

Int. Am Em Am Em
     F G..

Reff :
  Am
 iyo yen wong sing nompo
      Em
 gaji saben wulane..
   F                C   -G
 koyo guru lan PNS PNS liyane..

  Am
 ora bakal bingung
           Em
 sing di pangan bendinane..
    F
 mergo mesti nompo
        G
 gajian saben wulane..

   Am
 nanging uwong sing ora ajeg
 Em
 penghasilane..
   F
 koyok dulur seniman
         C       G
 lan sak penunggalane..

    Am
 mesti bingung anggone
     Em
 iki piye carane..
   F             G
 piye.. iki kudu piye..
          C
 nyambung u..ripe..

Outro : Dm G C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F#m  C#m  D  A -E
        F#m  C#m  D  E..

    A              E
ora dewe pancen ra dewe..
  F#m              C#m
kabeh yo melu ngerasakne
     D
ngerasakne kahanan
     A
sing koyo meng kene..
Bm             E
kudu neng omah wae..

        A                E
nyambut gawe kon nyambut gawe..
F#m                    C#m
ning omah wae soko ngendi bayarane..
   D
ra mengko anak bojo
     A
ra betah ngempet luwe..
  Bm    E      A
piye.. iki kudu piye..

Int. F#m C#m F#m C#m
     D E..

Reff :
  F#m
 iyo yen wong sing nompo
      C#m
 gaji saben wulane..
   D                A   -E
 koyo guru lan PNS PNS liyane..

  F#m
 ora bakal bingung
           C#m
 sing di pangan bendinane..
    D
 mergo mesti nompo
        E
 gajian saben wulane..

   F#m
 nanging uwong sing ora ajeg
 C#m
 penghasilane..
  D
 ora tegal sawah
               A
 sing mung pas pasan uripe..

    F#m
 mesti bingung anggone
     C#m
 iki piye carane..
   D             E
 piye.. iki kudu piye..
          A
 nyambung u..ripe..

Musik : F#m C#m D A -E
        F#m C#m D E..

    A              E
ora dewe pancen ra dewe..
  F#m              C#m
kabeh yo melu ngerasakne
     D
ngerasakne kahanan
     A
sing koyo meng kene..
Bm             E
kudu neng omah wae..

        A                E
nyambut gawe kon nyambut gawe..
F#m                    C#m
ning omah wae soko ngendi bayarane..
   D
ra mengko anak bojo
     A
ra betah ngempet luwe..
  Bm    E      A
piye.. iki kudu piye..

Int. F#m C#m F#m C#m
     D E..

Reff :
  F#m
 iyo yen wong sing nompo
      C#m
 gaji saben wulane..
   D                A   -E
 koyo guru lan PNS PNS liyane..

  F#m
 ora bakal bingung
           C#m
 sing di pangan bendinane..
    D
 mergo mesti nompo
        E
 gajian saben wulane..

   F#m
 nanging uwong sing ora ajeg
 C#m
 penghasilane..
   D
 koyok dulur seniman
         A      -E
 lan sak penunggalane..

    F#m
 mesti bingung anggone
     C#m
 iki piye carane..
   D             E
 piye.. iki kudu piye..
          A
 nyambung u..ripe..

Outro : Bm E A

Lihat semua :
  • Chord Brodin
  •