Kunci Gitar Brodin - Dedel Duwel

Transpose:

Chord Brodin - Dedel Duwel

Capo fret 3

Intro : Am Dm Dm Am
        Am Dm Dm Am
        Am..Dm..E Am

        Am
wiwit dino iki ojo dilakoni
        Am               Dm
wiwit dino iki ojo dibaleni..
        Dm
dolanan dadu karo remi..
         E                 Am  
seneng sobo cafe.. karo ntuli..

          Am
wis tak lakoni turu neng kuburan..
         Am            Dm
sampek dadi.. bolone setan..
          Dm
ngobong menyan nganti koyo wong edan..
       E                      Am
goro-goro.. kepengen dadi jutawan..

Int. G Am G Am
     G Am G Am

Reff :
         Am
 dedel duwel lo rek dadi dedel duwel
         Am             Dm
 nasibmu da..di dedel duwel
         Dm
 dedel duwel lo rek dadi dedel duwel
         E                  Am
 lakonku iki.. dadi dedel duwel..

          Am
 ndilalah ker..saning Allah
        Am          Dm
 goro-goro.. kakean polah
       Dm  
 lali anak bojo lali.. ngomah
       E                    Am
 ora sugih.. malah tambah bubrah..

Musik : Am Dm Dm Am
        Am Dm Dm Am

        Am
wiwit dino iki ojo dilakoni
        Am               Dm
wiwit dino iki ojo dibaleni..
        Dm
dolanan dadu karo remi..
          E                Am  
seneng melbu cafe.. karo devi..

            Am
wis tak lakoni turu neng kuburan..
         Am            Dm
sampek dadi.. bolone setan..
          Dm
ngobong menyan nganti koyo wong edan..
       E                      Am
goro-goro.. kepengen dadi jutawan..

Int. G Am G Am
     G Am G Am

Reff :
         Am
 dedel duwel lo rek dadi dedel duwel
         Am             Dm
 nasibmu da..di dedel duwel
         Dm
 dedel duwel lo rek dadi dedel duwel
         E                  Am
 lakonku iki.. dadi dedel duwel..

          Am
 ndilalah ker..saning Allah
        Am          Dm
 goro-goro.. kakean polah
       Dm  
 lali anak bojo lali.. ngomah
       E                    Am
 ora sugih.. malah tambah bubrah..

         Am
 dedel duwel lo rek dadi dedel duwel
         Am             Dm
 nasibmu da..di dedel duwel
         Dm
 dedel duwel lo rek dadi dedel duwel
         E                  Am
 lakonku iki.. dadi dedel duwel..

         Am
 dedel duwel lo rek dadi dedel duwel
         Am             Dm
 nasibmu da..di dedel duwel
         Dm
 dedel duwel lo rek dadi dedel duwel
         E                  Am
 lakonku iki.. dadi dedel duwel..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Cm Fm Fm Cm
        Cm Fm Fm Cm
        Cm..Fm..G Cm

        Cm
wiwit dino iki ojo dilakoni
        Cm               Fm
wiwit dino iki ojo dibaleni..
        Fm
dolanan dadu karo remi..
         G                 Cm  
seneng sobo cafe.. karo ntuli..

          Cm
wis tak lakoni turu neng kuburan..
         Cm            Fm
sampek dadi.. bolone setan..
          Fm
ngobong menyan nganti koyo wong edan..
       G                      Cm
goro-goro.. kepengen dadi jutawan..

Int. Bb Cm Bb Cm
     Bb Cm Bb Cm

Reff :
         Cm
 dedel duwel lo rek dadi dedel duwel
         Cm             Fm
 nasibmu da..di dedel duwel
         Fm
 dedel duwel lo rek dadi dedel duwel
         G                  Cm
 lakonku iki.. dadi dedel duwel..

          Cm
 ndilalah ker..saning Allah
        Cm          Fm
 goro-goro.. kakean polah
       Fm 
 lali anak bojo lali.. ngomah
       G                    Cm
 ora sugih.. malah tambah bubrah..

Musik : Cm Fm Fm Cm
        Cm Fm Fm Cm

        Cm
wiwit dino iki ojo dilakoni
        Cm               Fm
wiwit dino iki ojo dibaleni..
        Fm
dolanan dadu karo remi..
          G                Cm  
seneng melbu cafe.. karo devi..

            Cm
wis tak lakoni turu neng kuburan..
         Cm            Fm
sampek dadi.. bolone setan..
          Fm
ngobong menyan nganti koyo wong edan..
       G                      Cm
goro-goro.. kepengen dadi jutawan..

Int. Bb Cm Bb Cm
     Bb Cm Bb Cm

Reff :
         Cm
 dedel duwel lo rek dadi dedel duwel
         Cm             Fm
 nasibmu da..di dedel duwel
         Fm
 dedel duwel lo rek dadi dedel duwel
         G                  Cm
 lakonku iki.. dadi dedel duwel..

          Cm
 ndilalah ker..saning Allah
        Cm          Fm
 goro-goro.. kakean polah
       Fm 
 lali anak bojo lali.. ngomah
       G                    Cm
 ora sugih.. malah tambah bubrah..

         Cm
 dedel duwel lo rek dadi dedel duwel
         Cm             Fm
 nasibmu da..di dedel duwel
         Fm
 dedel duwel lo rek dadi dedel duwel
         G                  Cm
 lakonku iki.. dadi dedel duwel..

         Cm
 dedel duwel lo rek dadi dedel duwel
         Cm             Fm
 nasibmu da..di dedel duwel
         Fm
 dedel duwel lo rek dadi dedel duwel
         G                  Cm
 lakonku iki.. dadi dedel duwel..

Lihat semua :
  • Chord Brodin
  •