Kunci Gitar Andros Los Bandros Ft Ardiyan Wild - Bunderan Srandakan Dadi Saksi

Transpose:

Chord Andros Los Bandros Ft Ardiyan Wild - Bunderan Srandakan Dadi Saksi

Capo fret 3

Intro : F G Em Am
        Dm G C..

   C
bunderan srandakan
        F
aku lan kowe kenalan
  G               C
nalikane kae kowe lagi dewekan
 Am                 Dm
atiku rasane seneng ora karuan
     G                        C    G
pikirku kowe durung duwe gandengan..

   C                   F
ra eling wektu.. aku mikirke sliramu
      G                        C
manis esemmu kegowo ning ngimpiku..
  Am                    Dm
kabeh wis berubah kabeh wis dadi bubrah
      G                          C
tresnoku iki mung mbok anggep sampah..

    F          G
aku wis iso nompo..
        Em         Am
kabeh dadi crito loro..
  Dm               G        C
matur nuwun mugo kowe ora getun..

Int. Dm G C..

Reff :
           F       G
 ning jembatan.. anyar..
           Em       Am
 sing ngajari aku tetep tegar..
       Dm           G
 yowes rapopo yen kowe uwis 
       C
 milih lanang sing liyo..

         F          G
 ning kreteg lawas iki..
       Em         Am
 aku kudu ikhlas ati..
         Dm
 nompo kasunyatan
     G               C
 kelangan tanpo nduweni..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

   C                   F
ra eling wektu.. aku mikirke sliramu
      G                        C
manis esemmu kegowo ning ngimpiku..
  Am                    Dm
kabeh wis berubah kabeh wis dadi bubrah
      G                          C
tresnoku iki mung mbok anggep sampah..

    F          G
aku wis iso nompo..
        Em         Am
kabeh dadi crito loro..
  Dm               G        C
matur nuwun mugo kowe ora getun..

Int. Dm G C..

Reff :
           F       G
 ning jembatan.. anyar..
           Em       Am
 sing ngajari aku tetep tegar..
       Dm           G
 yowes rapopo yen kowe uwis 
       C
 milih lanang sing liyo..

         F          G
 ning kreteg lawas iki..
       Em         Am
 aku kudu ikhlas ati..
         Dm
 nompo kasunyatan
     G               C
 kelangan tanpo nduweni..

           F       G
 ning jembatan.. anyar..
           Em       Am
 sing ngajari aku tetep tegar..
       Dm           G
 yowes rapopo yen kowe uwis 
       C
 milih lanang sing liyo..

         F          G
 ning kreteg lawas iki..
       Em         Am
 aku kudu ikhlas ati..
         Dm
 nompo kasunyatan
     G               C
 kelangan tanpo nduweni..

      F         G
 bunderan srandakan..
      Em          Am
 sing wis dadi saksi..
     Dm          G          C
 aku ro kowe rabakal dadi siji..
      F       G                   C
 bunderan iki.. wis ngajari kuat ati..

[[Versi Tanpa Capo]]]

Intro : G# A# Gm Cm
        Fm A# D#..

   D#
bunderan srandakan
        G#
aku lan kowe kenanlan
  A#              D#
nalikane kae kowe lagi dewekan
 Cm                 Fm
atiku rasane seneng ora karuan
     A#                       D#   A#
pikirku kowe durung duwe gandengan..

   D#                  G#
ra eling wektu.. aku mikirke sliramu
      A#                       D#
manis esemmu kegowo ning ngimpiku..
  Cm                    Fm
kabeh wis berubah kabeh wis dadi bubrah
      A#                         D#
tresnoku iki mung mbok anggep sampah..

    G#         A#
aku wis iso nompo..
        Gm         Cm
kabeh dadi crito loro..
  Fm               A#       D#
matur nuwun mugo kowe ora getun..

Int. Fm A# D#..

Reff :
           G#      A#
 ning jembatan.. anyar..
           Gm       Cm
 sing ngajari aku tetep tegar..
       Fm           A#
 yowes rapopo yen kowe uwis 
       D#
 milih lanang sing liyo..

         G#         A#
 ning kreteg lawas iki..
       Gm         Cm
 aku kudu ikhlas ati..
         Fm
 nompo kasunyatan
     A#              D#
 kelangan tanpo nduweni..

Musik : G# A# Gm Cm
        Fm A# D#..
        G# A# Gm Cm
        Fm A# D#..

   D#                  G#
ra eling wektu.. aku mikirke sliramu
      A#                       D#
manis esemmu kegowo ning ngimpiku..
  Cm                    Fm
kabeh wis berubah kabeh wis dadi bubrah
      A#                         D#
tresnoku iki mung mbok anggep sampah..

    G#         A#
aku wis iso nompo..
        Gm         Cm
kabeh dadi crito loro..
  Fm               A#       D#
matur nuwun mugo kowe ora getun..

Int. Fm A# D#..

Reff :
           G#      A#
 ning jembatan.. anyar..
           Gm       Cm
 sing ngajari aku tetep tegar..
       Fm           A#
 yowes rapopo yen kowe uwis 
       D#
 milih lanang sing liyo..

         G#         A#
 ning kreteg lawas iki..
       Gm         Cm
 aku kudu ikhlas ati..
         Fm
 nompo kasunyatan
     A#              D#
 kelangan tanpo nduweni..

           G#      A#
 ning jembatan.. anyar..
           Gm       Cm
 sing ngajari aku tetep tegar..
       Fm           A#
 yowes rapopo yen kowe uwis 
       D#
 milih lanang sing liyo..

         G#         A#
 ning kreteg lawas iki..
       Gm         Cm
 aku kudu ikhlas ati..
         Fm
 nompo kasunyatan
     A#              D#
 kelangan tanpo nduweni..

      G#        A#
 bunderan srandakan..
      Gm          Cm
 sing wis dadi saksi..
     Fm          A#         D#
 aku ro kowe rabakal dadi siji..
      G#     A#                   D#
 bunderan iki.. wis ngajari kuat ati..

Lihat semua :
  • Chord Andros Los Bandros
  • Chord Ardiyan Wild
  •