Kunci Gitar Aldris Mursyid - Ngadepi Kenyataan

Transpose:
Capo fret 5

Intro : C..

F
 lungguh neng kene 
     C
neng andingku..
F
 neng ambang wates
     C
cahyane bengi lan awan..

F
 lungguh neng kene 
  C
karo aku..
F
 ojo sepaneng
       C
sing tenang pikiranmu..

        Dm
kowe ki cah lanang..
         G
sing kudune kuwat ngadepi
     Am
kenyataan..

                Dm
kenyataan seng ugal ugalan..
G                 Am
 salah dalan kowe loro tenan..
           Dm
ojo gersah wae..
              G
ngersulo leda lede..
          C
mobal pikirane..

Reff :
                   F
 kekarepan pingin uripmu mulyo..
 G                      Am
  nanging kowe ra gelem rekoso..
            Dm            G
 ndang tangio.. ndang sadaro..
              C
 turumu kui miring..

F                   C
 sejatine urip kuwi rabedo..
F                C
 kabeh podo kari sawang sinawang..

        Dm
kowe ki cah lanang..
         G
sing kudune kuwat ngadepi
     Am
kenyataan..

                Dm
kenyataan seng ugal ugalan..
G                 Am
 salah dalan kowe loro tenan..
           Dm
ojo gersah wae..
              G
ngersulo leda lede..
          C
mobal pikirane..

Reff :
                   F
 kekarepan pingin uripmu mulyo..
 G                      Am
  nanging kowe ra gelem rekoso..
            Dm            G
 ndang tangio.. ndang sadaro..
              C
 turumu kui miring..

                Dm
kenyataan seng ugal ugalan..
G                 Am
 salah dalan kowe loro tenan..
           Dm
ojo gersah wae..
              G
ngersulo leda lede..
          C
mobal pikirane..

Reff :
                   F
 kekarepan pingin uripmu mulyo..
 G                      Am
  nanging kowe ra gelem rekoso..
            Dm            G
 ndang tangio.. ndang sadaro..
              C
 turumu kui miring..

                   F
 kekarepan pingin uripmu mulyo..
 G                      Am
  nanging kowe ra gelem rekoso..
            Dm            G
 ndang tangio.. ndang sadaro..
              C
 turumu kui miring..
                   F
 kekarepan pingin uripmu mulyo..
 G                      Am
  nanging kowe ra gelem rekoso..
            Dm            G
 ndang tangio.. ndang sadaro..
              C
 turumu kui miring..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F..

Bb
 lungguh neng kene 
     F
neng andingku..
Bb
 neng ambang wates
     F
cahyane bengi lan awan..

Bb
 lungguh neng kene 
  F
karo aku..
Bb
 ojo sepaneng
       F
sing tenang pikiranmu..

        Gm
kowe ki cah lanang..
         C
sing kudune kuwat ngadepi
     Dm
kenyataan..

                Gm
kenyataan seng ugal ugalan..
C                 Dm
 salah dalan kowe loro tenan..
           Gm
ojo gersah wae..
              C
ngersulo leda lede..
          F
mobal pikirane..

Reff :
                   Bb
 kekarepan pingin uripmu mulyo..
 C                      Dm
  nanging kowe ra gelem rekoso..
            Gm            C
 ndang tangio.. ndang sadaro..
              F
 turumu kui miring..

Bb                  F
 sejatine urip kuwi rabedo..
Bb               F
 kabeh podo kari sawang sinawang..

        Gm
kowe ki cah lanang..
         C
sing kudune kuwat ngadepi
     Dm
kenyataan..

                Gm
kenyataan seng ugal ugalan..
C                 Dm
 salah dalan kowe loro tenan..
           Gm
ojo gersah wae..
              C
ngersulo leda lede..
          F
mobal pikirane..

Reff :
                   Bb
 kekarepan pingin uripmu mulyo..
 C                      Dm
  nanging kowe ra gelem rekoso..
            Gm            C
 ndang tangio.. ndang sadaro..
              F
 turumu kui miring..

                Gm
kenyataan seng ugal ugalan..
C                 Dm
 salah dalan kowe loro tenan..
           Gm
ojo gersah wae..
              C
ngersulo leda lede..
          F
mobal pikirane..

Reff :
                   Bb
 kekarepan pingin uripmu mulyo..
 C                      Dm
  nanging kowe ra gelem rekoso..
            Gm            C
 ndang tangio.. ndang sadaro..
              F
 turumu kui miring..

                   Bb
 kekarepan pingin uripmu mulyo..
 C                      Dm
  nanging kowe ra gelem rekoso..
            Gm            C
 ndang tangio.. ndang sadaro..
              F
 turumu kui miring..
                   Bb
 kekarepan pingin uripmu mulyo..
 C                      Dm
  nanging kowe ra gelem rekoso..
            Gm            C
 ndang tangio.. ndang sadaro..
              F
 turumu kui miring..
Facebook
Twitter

Chord Aldris Mursyid - Ngadepi Kenyataan


Lihat semua :
  • Chord Aldris Mursyid
  •