Kunci Gitar Wisanggeni - Rumangsamu

Transpose:
     G                    Em
mati-matian aku.. merjuangne kowe..
  Am                       D
nangeng.. mung mbok anggep sepele..
  Bm
kabeh seng tak lakoni
            Em
nggo nyenengne kowe
     Am                       D
tapi kowe seng ra tau nggatek'ke..

  G           D
nangeng opo wae..
  C              G
kabeh seng tak lakoni
     C       D         G
mung percuma lan sio-sio..

    C             D
aku berjuang nggo kowe
     C                     D
kowe berjuang.. dinggo liyane..

Reff :
         G             Am
 rumangsamu.. aku iki opo
      D                       G
 aku ono.. seh mbok anggep ra ono
            Em
 yen pancen kowe..
               Am
 ra biso nompo tresno iki
             D
 mbok tulong kondo
                  G  D
 ben ra gawe loro ati..

         G                   Am
 aku ngerti.. tresno ra biso dipekso
            D                 G
 neng ra ngene.. caramu gawe aku loro
          Em                Am
 yen pancene.. iki wes dadi dalane
         D                       G   D
 percoyo wae.. Gusti mboten nate sare..

Musik : G Em Am D

Reff :
         G             Am
 rumangsamu.. aku iki opo
      D                        G
 aku ono.. seh mbok anggep ra ono
            Em
 yen pancen kowe..
               Am
 ra biso nompo tresno iki
             D
 mbok tulong kondo
                  G  D
 ben ra gawe loro ati..

         G                   Am
 aku ngerti.. tresno ra biso dipekso
            D                 G
 neng ra ngene.. caramu gawe aku loro
          Em                Am
 yen pancene.. iki wes dadi dalane
         D                       G
 percoyo wae.. Gusti mboten nate sare..

  D       G             Am
 (rumangsamu.. aku iki opo)
       D                        G
 (aku ono.. seh mbok anggep ra ono)
           Em                Am
 (yen pancene.. iki wes dadi dalane)
          D                       G
 (percoyo wae.. Gusti mboten nate sare..)

Chord Wisanggeni - Rumangsamu


Lihat semua :
  • Chord Wisanggeni
  •