Kunci Gitar Wisanggeni - Caruban Ninggal Janji

Transpose:

Chord Wisanggeni - Caruban Ninggal Janji

Intro : G..C..D..G D

G                     C
aku nyawang rembulan lan lintang
D                 G
tak curahne kabeh roso tresnoku
Em                     Am
hananging ora ono sing biso jawab
      C              G
roso iki.. ing jero ati..

G                D
pikiranku.. dadi ora karuan
    C
antarane seneng lan susah
       D
seng dadi siji..

Int. C D G D

            G
mendung ing kutho caruban iki
C
kang dadi seksi
D                     G
endahe esemmu pas naliko ngucap janji
Em                    Am
gak bakalan aku nyidroni tresno iki
     C                      D
aku iki iseh tresno ning sliramu..

Reff: 
                 C
 rembulan lan lintang
          D          G
 sing ono ing wengi iki
 Em          Am 
  aku ning kene
           D     G 
 ngenteni te..kane..

             C
 tulong omongno
         D        G
 yen aku iseh tresno
 Em           Am
 ra bakalan biso
         D          G
 aku nglalekke slirane
      Em       Am
 iso ajor ati iki
         D        G   D
 yen aku tanpo slirane..

Musik : C D Bm Em
        Am D G..
        C D Bm Em
        Am D G..

            G
mendung ing kutho caruban iki
C
kang dadi seksi
D                     G
endahe esemmu pas naliko ngucap janji
Em                    Am
gak bakalan aku nyidroni tresno iki
     C                      D
aku iki iseh tresno ning sliramu..

Reff: 
                 C
 rembulan lan lintang
          D          G
 sing ono ing wengi iki
 Em          Am 
  aku ning kene
           D     G 
 ngenteni te..kane..

             C
 tulong omongno
         D        G
 yen aku iseh tresno
 Em           Am
 ra bakalan biso
         D          G
 aku nglalekke slirane
      Em       Am
 iso ajor ati iki
         D        G   G7
 yen aku tanpo slirane..

                C
 kok kebangeten men
         D       G        
 kowe ngilangi roso
         Em       Am
 urung genep sewindu
         D     G
 pisahan karo aku..

         G7         C
 mungkin aku mung biso
         D         G
 ngangen sliramu teko
      Em         Am
 aku ora bakal biso
          D          G
 ngilangi roso tresnoku..

         G7           C
 lintang-lintang rembulan
          D          G
 seng ono ing wengi iki
     Em           Am
 aku mung iso ngimpekke
         D           G
 sliramu teko neng kene..
                     Am
 neng kutho caruban iki..
 D                  G
  sliramu ninggalne janji..


Lihat semua :
  • Chord Wisanggeni
  •