Chord Kunci Gitar Waljes Ft. Vera Wulan - Kudu Kuat Ati

Transpose:

Chord Waljes Ft. Vera Wulan - Kudu Kuat Ati

Intro : F G C..
        F G C..

  C     G        Am
loro.. ati iki loro
Em        F
weruh awakmu 
C           G
karo wong liyo..
    C      G        Am
senajan.. ati iki loro
  Em           F
tetep kudu nerimo
  C            G
pasrah Sing Kuoso.

        Am                  Em
tak terimo.. sejanan kowe lungo..
         F                C
milih bondo ketimbang tresno..
  Am            Em
kabeh.. tak lakoni..
    F                     G
senajan netes eluh ning pipi..

Reff :
        F     G       C
 paringono.. aku kuat ati
            F        G
 senajan janji suci iki
         C
 tok blenjani..

  F         G
 aku.. percoyo..
    C       Am
 karma kuwi ono
  Dm       G           C
 aku lungo mergo kalah bondo..

        Am             Em
tak terimo.. sejanan kowe lungo..
         F                C
milih bondo ketimbang tresno..
  Am            Em
kabeh.. tak lakoni..
    F                     G
senajan netes eluh ning pipi..

Reff :
        F     G       C
 paringono.. aku kuat ati
            F        G
 senajan janji suci iki
         C
 tok blenjani..

  F         G
 aku.. percoyo..
    C       Am
 karma kuwi ono
  Dm       G           C
 aku lungo mergo kalah bondo..

Musik : F G C..
        F G C..

 F      G            C
(mas.. aku ninggal lungo..)
   F           G      C
(kowe.. kudu nerimo kahanane..)
  F      G          C         Am
(aku.. pingin.. nyanding ro liyane..)
   Dm      G               C
(mugo kowe.. gek oleh gantine..)

        Am             Em
tak terimo.. sejanan kowe lungo
         F                C
milih bondo ketimbang tresno..
  Am            Em
kabeh.. tak lakoni..
    F                     G
senajan netes eluh ning pipi..

Reff End :
  F       G           C
 ( sing kuat sabar yo mas..)
  F     G        C
 ( kowe kudu bahagia..)
  F       G        C         Am
 ( ngelakoni urip iki tanpo aku..)
  Dm          G           C
 ( sing tak jaluk gede ngapuramu..)

 F    G          C       Am
  aku wis iso nompo kowe lungo
     Dm           G       C
 tak ikhlasno senajan ati loro
   Dm          G
 kowe.. uwis lungo..
             C
 karo wong liyo..

Lihat semua :
  • Chord Vera Wulan
  • Chord Waljes




  • Please FOLLOW and JOIN to get update!

    DMCA.com Protection Status