Kunci Gitar SNSK Band - Kahanan Uripku

Transpose:

Chord SNSK Band - Kahanan Uripku

Intro : C G Am Em
        F G Em Am
        Dm G..

C           G
kahanan uripku
Am              Em
pancene koyo ngene
F           G
 melarat bondo
     Em     Am
ra duwe opo-opo
Dm                G
pinginku kowe nerimo..

C         G
ajur ati iki
Am                 Em
tegane kowe ngelarani
F       G
 kowe lungo
      Em            Am
tanpo ninggalke tresno
Dm                 G
kowe milih dalan liyo..

Reff :
 Em               A
  tulung rungokno opo
                 Dm
 sing ning jero ati iki
               G
 kowe kudu ngerti..

 Em           A
  sak tenane atiku
               Dm
 isih tresno kowe
                  G
 ora ono sing liyane
                C  G
 yo mung siji kowe..

Musik : F C F C
        F G..

C         G
ajur ati iki
Am                 Em
tegane kowe ngelarani
F       G
 kowe lungo
      Em            Am
tanpo ninggalke tresno
Dm                 G
kowe milih dalan liyo..

Reff :
 Em               A
  tulung rungokno opo
                 Dm
 sing ning jero ati iki
               G
 kowe kudu ngerti..

 Em           A
  sak tenane atiku
               Dm
 isih tresno kowe
                  G
 ora ono sing liyane
                C    G     A
 yo mung siji kowe.. hoo.. ooo..

(Overtune)
 F#m              B
  tulung rungokno opo
                 Em
 sing ning jero ati iki
               A
 kowe kudu ngerti..

 F#m          B
  sak tenane atiku
               Em
 isih tresno kowe
                  A
 ora ono sing liyane
                D  A
 yo mung siji kowe..
                  D
 yo mung dinggo kowe..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G D Em Bm
        C D Bm Em
        Am D..

G           D
kahanan uripku
Em              Bm
pancene koyo ngene
C           D
 melarat bondo
     Bm     Em
ra duwe opo-opo
Am                D
pinginku kowe nerimo..

G         D
ajur ati iki
Em                 Bm
tegane kowe ngelarani
C       D
 kowe lungo
      Bm            Em
tanpo ninggalke tresno
Am                 D
kowe milih dalan liyo..

Reff :
 Bm               E
  tulung rungokno opo
                 Am
 sing ning jero ati iki
               D
 kowe kudu ngerti..

 Bm           E
  sak tenane atiku
               Am
 isih tresno kowe
                  D
 ora ono sing liyane
                G  D
 yo mung siji kowe..

Musik : C G C G
        C D..

G         D
ajur ati iki
Em                 Bm
tegane kowe ngelarani
C       D
 kowe lungo
      Bm            Em
tanpo ninggalke tresno
Am                 D
kowe milih dalan liyo..

Reff :
 Bm               E
  tulung rungokno opo
                 Am
 sing ning jero ati iki
               D
 kowe kudu ngerti..

 Bm           E
  sak tenane atiku
               Am
 isih tresno kowe
                  D
 ora ono sing liyane
                G    D     E
 yo mung siji kowe.. hoo.. ooo..

(Overtune)
 C#m              F#
  tulung rungokno opo
                 Bm
 sing ning jero ati iki
               E
 kowe kudu ngerti..

 C#m          F#
  sak tenane atiku
               Bm
 isih tresno kowe
                  E
 ora ono sing liyane
                A  E
 yo mung siji kowe..
                  A
 yo mung dinggo kowe..

Lihat semua :
  • Chord SNSK Band
  •