Kunci Gitar Cindy Aulia - AKu Wes Iklas

Transpose:
Intro : Am

Am
aku wes lilo
       Em
karo kowe sing lungo..
F
aku wes iklas
       C
karo kowe sing tanpo welas..

Am
aku wes kuat
        Em
sak iki wes ora sambat..
   F
mergo tresno suci
        C
ra kudu nduweni..

Am
aku wes lilo
       Em
karo kowe sing lungo..
F
aku wes iklas
       C
karo kowe sing tanpo welas..

Am
aku wes kuat
        Em
sak iki wes ora sambat..
   F
mergo tresno suci
        C
ra kudu nduweni..

  Dm
siji panyuwunku
          Em
mugo mung aku sing loro
    Dm                       C
ora ono wong liyo sing koyo aku..

Musik : Dm Em Dm C..

Reff :
   Em            
 umpomo kowe
     Am 
 ono wektu kanggo aku
  F
 aku mung pingin takon
       C
 sak tenane..

  Em              Am
 opo salahku karo kowe..
     F                  C
 tegane kowe mutus tali tresno..
         Dm
 nanging sak iki aku
        Em
 wes iklas kelangan kowe
      Dm                      C
 mugo kowe urep seneng karo liyane..

Int. Dm C

Am
aku wes lilo
       Em
karo kowe sing lungo..
F
aku wes iklas
       C
karo kowe sing tanpo welas..

Am
aku wes kuat
        Em
sak iki wes ora sambat..
   F
mergo tresno suci
        C
ra kudu nduweni..

Dm
siji panyuwunku
          Em
mugo mung aku sing loro
    Dm                       C
ora ono wong liyo sing koyo aku..

Musik : Dm Em Dm C..

Reff :
   Em            
 umpomo kowe
     Am 
 ono wektu kanggo aku
  F
 aku mung pingin takon
       C
 sak tenane..

  Em              Am
 opo salahku karo kowe..
     F                  C
 tegane kowe mutus tali tresno..
         Dm
 nanging sak iki aku
        Em
 wes iklas kelangan kowe
      Dm                      C
 mugo kowe urep seneng karo liyane..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Gm

Gm
aku wes lilo
       Dm
karo kowe sing lungo..
D#
aku wes iklas
       A#
karo kowe sing tanpo welas..

Gm
aku wes kuat
        Dm
sak iki wes ora sambat..
   D#
mergo tresno suci
        A#
ra kudu nduweni..

Gm
aku wes lilo
       Dm
karo kowe sing lungo..
D#
aku wes iklas
       A#
karo kowe sing tanpo welas..

Gm
aku wes kuat
        Dm
sak iki wes ora sambat..
   D#
mergo tresno suci
        A#
ra kudu nduweni..

  Cm
siji panyuwunku
          Dm
mugo mung aku sing loro
    Cm                       A#
ora ono wong liyo sing koyo aku..

Musik : Cm Dm Cm A#..

Reff :
   Dm            
 umpomo kowe
     Gm 
 ono wektu kanggo aku
  D#
 aku mung pingin takon
       A#
 sak tenane..

  Dm              Gm
 opo salahku karo kowe..
     D#                 A#
 tegane kowe mutus tali tresno..
         Cm
 nanging sak iki aku
        Dm
 wes iklas kelangan kowe
      Cm                      A#
 mugo kowe urep seneng karo liyane..

Int. Cm A#

Gm
aku wes lilo
       Dm
karo kowe sing lungo..
D#
aku wes iklas
       A#
karo kowe sing tanpo welas..

Gm
aku wes kuat
        Dm
sak iki wes ora sambat..
   D#
mergo tresno suci
        A#
ra kudu nduweni..

Cm
siji panyuwunku
          Dm
mugo mung aku sing loro
    Cm                       A#
ora ono wong liyo sing koyo aku..

Musik : Cm Dm Cm A#..

Reff :
   Dm            
 umpomo kowe
     Gm 
 ono wektu kanggo aku
  D#
 aku mung pingin takon
       A#
 sak tenane..

  Dm              Gm
 opo salahku karo kowe..
     D#                 A#
 tegane kowe mutus tali tresno..
         Cm
 nanging sak iki aku
        Dm
 wes iklas kelangan kowe
      Cm                      A#
 mugo kowe urep seneng karo liyane..

Chord Cindy Aulia - AKu Wes Iklas

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Cindy Aulia
  •