Kunci Gitar Pepeh Sadboy - Nyandingo Neng Aku

Transpose:
Intro : C Em Am
        Dm A F G
        Em A Dm G G7

C           Em
ra tau tak angen 
       Am
duweni kowe..
Dm               A
tombo sing mbok angen 
        G
lalekno dekne..
                  Em
sing mbok perjuangno
                A
nanging.. lungo karo wong liyo
     Dm                 G  G7
lilakno.. percoyo ning aku..

C           Em
ra tau tak angen 
       Am
duweni kowe..
Dm               A
tombo sing mbok angen
        G
lalekno dekne..
                  Em
sing mbok perjuangno
  E          A
nanging.. kabeh sio-sio..
      Dm                  G
ikhlasno.. uwes tak ikhlasno..

Reff :
 F    G           Em
  nyandingo ning aku.. 
    Am      Dm
 percoyo atiku
     G
 aku ra bakal 
          C            C-Dm
 nglarani koyo mantanmu..
-Em    F           G       Em
 wes.. cukup ikhlasno ono aku
      Am         Dm
 sing dadi tombo atimu..
      F        G         (F)
 sing tau catu karo mantanmu..

Musik : F G E Am Dm G C

C           Em
ra tau tak angen 
       Am
duweni kowe..
Dm               A
tombo sing mbok angen
        G
lalekno dekne..
                  Em
sing mbok perjuangno
  E          A
nanging.. kabeh sio-sio..
      Dm                  G
ikhlasno.. uwis tak ikhlasno..

Reff :
 F    G           Em
  nyandingo ning aku.. 
    Am      Dm
 percoyo atiku
     G
 aku ra bakal 
          C
 nglarani koyo mantanmu..
       F           G       Em
 wes.. cukup ikhlasno ono aku
      Am         Dm
 sing dadi tombo atimu..
      F        G          C  A
 sing tau catu karo mantanmu..

[Overtune]
 G     A          F#m
  nyandingo ning aku.. 
    Bm      Em
 percoyo atiku
     A
 aku ra bakal 
          D
 nglarani koyo mantanmu..

       G           A      F#m
 wes.. cukup ikhlasno ono aku
      Bm         Em
 sing dadi tombo atimu..
      G        A          D
 sing tau catu karo mantanmu..
      G        A          Bm    A
 sing tau catu karo mantanmu.. uu uu..
   G                A
 sepisan maneh.. hu uu..
               D
 percoyo neng aku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E G#m C#m
        F#m C#/F A B
        G#m C# F#m B B7

E           G#m
ra tau tak angen 
       C#m
duweni kowe..
F#m              C#/F
tombo sing mbok angen 
        B
lalekno dekne..
                  G#m
sing mbok perjuangno
                C#
nanging.. lungo karo wong liyo
     F#m                B  B7
lilakno.. percoyo ning aku..

E           G#m
ra tau tak angen 
       C#m
duweni kowe..
F#m              C#/F
tombo sing mbok angen
        B
lalekno dekne..
                  G#m
sing mbok perjuangno
  G#         C#
nanging.. kabeh sio-sio..
      F#m                 B
ikhlasno.. uwes tak ikhlasno..

Reff :
 A    B/A         G#m
  nyandingo ning aku.. 
    C#m     F#m
 percoyo atiku
     B
 aku ra bakal 
          E            E-F#m
 nglarani koyo mantanmu..
-G#m   A           B/A     G#m
 wes.. cukup ikhlasno ono aku
      C#m        F#m
 sing dadi tombo atimu..
      A        B         (A)
 sing tau catu karo mantanmu..

Musik : A B G#/C C#m F#m B E

E           G#m
ra tau tak angen 
       C#m
duweni kowe..
F#m              C#/F
tombo sing mbok angen
        B
lalekno dekne..
                  G#m
sing mbok perjuangno
   G#        C#
nanging.. kabeh sio-sio
      F#m                 B
ikhlasno.. uwis tak ikhlasno..

Reff :
 A    B/A         G#m
  nyandingo ning aku.. 
    C#m     F#m
 percoyo atiku
     B
 aku ra bakal 
          E
 nglarani koyo mantanmu..
       A           B/A     G#m
 wes.. cukup ikhlasno ono aku
      C#m        F#m
 sing dadi tombo atimu..
      A        B          E  C#
 sing tau catu karo mantanmu..

[Overtune]
 B    C#/B        A#m
  nyandingo ning aku.. 
    D#m     G#m
 percoyo atiku
     C#
 aku ra bakal 
          F#
 nglarani koyo mantanmu..

       B           C#/B    A#m
 wes.. cukup ikhlasno ono aku
      D#m        G#m
 sing dadi tombo atimu..
      B        C#         F#
 sing tau catu karo mantanmu..
      B        C#         D#m   C#
 sing tau catu karo mantanmu.. uu uu..
   B                C#
 sepisan maneh.. hu uu..
               F#
 percoyo neng aku..

Chord Pepeh Sadboy - Nyandingo Neng Aku


Lihat semua :
  • Chord Pepeh Sadboy
  •