Kunci Gitar Pepeh Sadboy - Kowe Neng Endi

Transpose:
Capo di fret 4

            F           G
kowe neng endi.. aku kangen..
             Em
wes suwe ora ngabari..
 E         Am
opo kowe lali..
          Dm
karo janjimu..
                 G
mbiyen ngancani aku..

F           G
 mergo ati iki..
F           C
 ora koyo biasane..
       Dm
kangen karo esemu
      G
kange karo guyumu..

F              G
 uwes pirang sasi
F                C
 kowe ngilang ra ngabari
  Dm
dungaku mung siji
  G
kowe sehat ati..

Reff :
             F          G
 kowe neng endi.. aku kangen..
              Em       E         Am
 wes suwe ora ngabari opo kowe lali..
           Dm                  G
 karo janjimu mbiyen ngancani aku..
              C                  C
 opo kowe ngerti njero ati iki perih..

             F          G
 kowe neng endi.. aku kangen..
              Em        E          Am
 wes suwe ora ngancani aku saben bengi
            Dm                  G
 iling janjimu mbiyen ngancani aku..
          C
 tekane ma..tiku..

Musik : Dm..G..Am G F..
        Dm..E..Am..A..

F            G
 lek nyatane wes duwe ganti
 C      G/B     Am    G        F
aku.. lilo.. meski.. ati iki perih
          G
tak ikhlasno..

Reff :
             F          G
 kowe neng endi.. aku kangen..
              Em       E         Am
 wes suwe ora ngabari opo kowe lali..
           Dm                  G
 karo janjimu mbiyen ngancani aku..
              C                  C
 opo kowe ngerti njero ati iki perih..

             F          G
 kowe neng endi.. aku kangen..
              Em        E          Am
 wes suwe ora ngancani aku saben bengi
            Dm                  G
 iling janjimu mbiyen ngancani aku..
          C
 tekane ma..tiku..
 Am          Dm                  G
  iling janjimu mbiyen ngancani aku..
           C
 tekane ma..tiku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

            A           B
kowe neng endi.. aku kangen..
             G#m
wes suwe ora ngabari.. 
 G#        C#m
opo kowe lali..
          F#m
karo janjimu.. 
                 B
mbiyen ngancani aku..

A           B
 mergo ati iki..
A           E
 ora koyo biasane..
       F#m
kangen karo esemu
      B
kange karo guyumu..

A              B
 uwes pirang sasi
A                E
 kowe ngilang ra ngabari
  F#m
dungaku mung siji
  B
kowe sehat ati..

Reff :
             A          B
 kowe neng endi.. aku kangen..
              G#m      G#        C#m
 wes suwe ora ngabari opo kowe lali..
           F#m                 B
 karo janjimu mbiyen ngancani aku..
              E                  E
 opo kowe ngerti njero ati iki perih..

             A          B
 kowe neng endi.. aku kangen..
              G#m       G#         C#m
 wes suwe ora ngancani aku saben bengi
            F#m                 B 
 iling janjimu mbiyen ngancani aku..
          E
 tekane ma..tiku..

Musik : F#m..B..C#m B A..
        F#m..G#..C#m..C#..

A            B
 lek nyatane wes duwe ganti
 E      B/D#    C#m   B        A
aku.. lilo.. meski.. ati iki perih
          B
tak ikhlasno..

Reff :
             A          B
 kowe neng endi.. aku kangen..
              G#m      G#        C#m
 wes suwe ora ngabari opo kowe lali..
           F#m                 B
 karo janjimu mbiyen ngancani aku..
              E                  E
 opo kowe ngerti njero ati iki perih..

             A          B
 kowe neng endi.. aku kangen..
              G#m       G#         C#m
 wes suwe ora ngancani aku saben bengi
            F#m                 B 
 iling janjimu mbiyen ngancani aku..
          E
 tekane ma..tiku..
 C#m         F#m                 B
  iling janjimu mbiyen ngancani aku..
           E
 tekane ma..tiku..

Chord Pepeh Sadboy - Kowe Neng Endi


Lihat semua :
  • Chord Pepeh Sadboy
  •