Kunci Gitar Nino Kuya - Raiso Turu

Transpose:

Chord Nino Kuya - Raiso Turu

Capo fret 2

Intro : G C G C

  G             D
pirang pirang taon
     Em         D
ra kepetuk sliramu
  C             G
jare lungo mung sedelok
     C        D
seprene ora bali..

      G       D
nelongso ati iki
      Em             D
eling sing mbok janjeni
  C             G
netes eluh ning nggon pipi
      C                D
nahan loro neng njero ati..

Bm             E
 neng kepiye maneh
      Am
mergo kahananku
        D
aku gur iso ngenteni..

Reff :
     G         -D    Em
 aku ke..lingan.. sliramu
 C               D
  nganti raiso turu..
 C          D
 ngarep iso kegowo
      Bm     E
 neng mim..piku..
     Am            D   G
 lan iso nggandeng awakmu..

      G       D
nelongso ati iki
      Em             D
eling sing mbok janjeni
  C             G
netes eluh ning nggon pipi
      C                D
nahan loro neng njero ati..

Bm             E
 neng kepiye maneh
      Am
mergo kahananku
        D
aku gur iso ngenteni..

Musik : G -D Em C D
        C D Bm E
        Am D G..
              oo..

Reff :
     G         -D    Em
 aku ke..lingan.. sliramu
 C               D
  nganti raiso turu
 C          D
 ngarep iso kegowo
      Bm     E
 neng mim..piku
     Am            D   G
 lan iso nggandeng awakmu..
     Am            D   G
 lan iso nggandeng awakmu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A D A D

  A             E/G#
pirang pirang taon
     F#m        E
ra kepetuk sliramu
  D             A/C#
jare lungo mung sedelok
     D        E
seprene ora bali..

      A       E/G#
nelongso ati iki
      F#m            E
eling sing mbok janjeni
  D             A/C#
netes eluh ning nggon pipi
      D                E
nahan loro neng njero ati..

C#m            F#
 neng kepiye maneh
      Bm
mergo kahananku
        E
aku gur iso ngenteni..

Reff :
     A        -E/G#  F#m
 aku ke..lingan.. sliramu
 D               E
  nganti raiso turu
 D          E
 ngarep iso kegowo
      C#m    F#
 neng mim..piku
     Bm            E   A
 lan iso nggandeng awakmu..

      A       E/G#
nelongso ati iki
      F#m            E
eling sing mbok janjeni
  D             A/C#
netes eluh ning nggon pipi
      D                E
nahan loro neng njero ati..

C#m            F#
 neng kepiye maneh
      Bm
mergo kahananku
        E
aku gur iso ngenteni..

Musik : A -E/G# F#m D E
        D E C#m F#
        Bm E A..
              oo..

Reff :
     A         -E/G# F#m
 aku ke..lingan.. sliramu
 D               E
  nganti raiso turu
 D          E
 ngarep iso kegowo
      C#m    F#
 neng mim..piku
     Bm            E   A
 lan iso nggandeng awakmu..
     Bm            E   A
 lan iso nggandeng awakmu..

Lihat semua :
  • Chord Nino Kuya
  •