Kunci Gitar KeKe TV - Lali Janji (ft. Desti Santika)

Transpose:

Chord KeKe TV - Lali Janji (ft. Desti Santika)

Intro : F G C..
        F G C..

           F
opo kowe lali
          G
lali karo janji
            C
sehidup semati karo aku..

               F
kowe ingkar janji
              G
kowe wis ngapusi
              C
dikiro ra ngerti loro atiku..

Int. F G C..

               F
suwe wis ngelakoni
                 G
tapi mung ngelarani
             C
ono sing liyane ning atimu..

                 F
janji tinggal janji
              G
wis mengkhianati
         C -A
cintaku iki..

  Dm
tapi kuwi ndisik
      Am
saiki aku wis move on
    F
kenanganmu wis resik
        G
wis ra ono ning atiku..

Reff :
       Am
 manganku wis enak
 turuku wis nyenyak
       Dm
 ora mikir kowe maneh
      G
 ra bakal mbaleni
 meski kowe wani janji
    C     E
 sumpah mati..

       Am
 manganku wis enak
 turuku wis nyenyak
       Dm
 ora mikir kowe maneh
     G
 uripku wis seneng
 cintaku wis mateng
          C              E
 karo penggantimu sing luwih
     Am
 tresno..

Int. F G C..

               F
suwe wis ngelakoni
                 G
tapi mung ngelarani
             C
ono sing liyane ning atimu..

                 F
janji tinggal janji
              G
wis mengkhianati
         C
cintaku iki..

Musik : F G C Am A
        Dm G C..

  Dm
tapi kuwi ndisik
      Am
saiki aku wis move on
    F
kenanganmu wis resik
        G
wis ra ono ning atiku..

Reff :
       Am
 manganku wis enak
 turuku wis nyenyak
       Dm
 ora mikir kowe maneh
      G
 ra bakal mbaleni
 meski kowe wani janji
    C     E
 sumpah mati..

       Am
 manganku wis enak
 turuku wis nyenyak
       Dm
 ora mikir kowe maneh
     G
 uripku wis seneng
 cintaku wis mateng
          C              E
 karo penggantimu sing luwih..

       Am
 manganku wis enak
 turuku wis nyenyak
       Dm
 ora mikir kowe maneh
     G
 uripku wis seneng
 cintaku wis mateng
          C              E
 karo penggantimu sing luwih
     Am
 tresno..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D# F Bb..
        D# F Bb..

           D#
opo kowe lali
          F
lali karo janji
            Bb
sehidup semati karo aku..

               D#
kowe ingkar janji
              F
kowe wis ngapusi
              Bb
dikiro ra ngerti loro atiku..

Int. D# F Bb..

               D#
suwe wis ngelakoni
                 F
tapi mung ngelarani
             Bb
ono sing liyane ning atimu..

                 D#
janji tinggal janji
              F
wis mengkhianati
         Bb -G/B
cintaku iki..

  Cm
tapi kuwi ndisik
      Gm
saiki aku wis move on
    D#
kenanganmu wis resik
        F
wis ra ono ning atiku..

Reff :
       Gm
 manganku wis enak
 turuku wis nyenyak
       Cm
 ora mikir kowe maneh
      F
 ra bakal mbaleni
 meski kowe wani janji
    Bb    D
 sumpah mati..

       Gm
 manganku wis enak
 turuku wis nyenyak
       Cm
 ora mikir kowe maneh
     F
 uripku wis seneng
 cintaku wis mateng
          Bb             D
 karo penggantimu sing luwih
     Gm
 tresno..

Int. D# F Bb..

               D#
suwe wis ngelakoni
                 F
tapi mung ngelarani
             Bb
ono sing liyane ning atimu..

                 D#
janji tinggal janji
              F
wis mengkhianati
         Bb
cintaku iki..

Musik : D# F Bb Gm G
        Cm F Bb..

  Cm
tapi kuwi ndisik
      Gm
saiki aku wis move on
    D#
kenanganmu wis resik
        F
wis ra ono ning atiku..

Reff :
       Gm
 manganku wis enak
 turuku wis nyenyak
       Cm
 ora mikir kowe maneh
      F
 ra bakal mbaleni
 meski kowe wani janji
    Bb    D
 sumpah mati..

       Gm
 manganku wis enak
 turuku wis nyenyak
       Cm
 ora mikir kowe maneh
     F
 uripku wis seneng
 cintaku wis mateng
          Bb             D
 karo penggantimu sing luwih..

       Gm
 manganku wis enak
 turuku wis nyenyak
       Cm
 ora mikir kowe maneh
     F
 uripku wis seneng
 cintaku wis mateng
          Bb             D
 karo penggantimu sing luwih
     Gm
 tresno..

Lihat semua :
  • Chord Desti Santika
  • Chord KeKe TV
  •