Kunci Gitar Gaswara - Karo Dee

Transpose:
Capo fret 3

Intro : F G Em Am
        Dm G C..

C
kowe ngomong sayang
   F
sakdurunge ngilang
Dm
kowe ngomong tresno
   G
sakdurunge lungo 
C
mbiyen ngucap manis
  F
jebule mung lamis
  Dm           G     C
kowe mung gawe atiku nangis..

Am         A         Dm
kurang opo aku ning uripmu
   G                       C  C-G/B
sampek kowe tego ninggalke aku..
A                       Dm
kurang sayang opo ning awakmu
  G                 C
kowe tego mblenjani janjimu..

Int. Dm G C..

Reff :
   G               C
 kamu sayang apa sayang..
   Dm         G             C
 tapi kalau sayang malah ngilang
   G               C
 kamu cinta apa cinta..
   Dm              G          C
 bilang cinta, lha kok sama dia..

Musik : F G Em Am
        Dm G C C7
        F G Em Am
        Dm G C..

C
kowe ngomong sayang
   F
sakdurunge ngilang
Dm
kowe ngomong tresno
   G
sakdurunge lungo 
C
mbiyen ngucap manis
F
jebule mung lamis
Dm             G     C
kowe mung gawe atiku nangis..

A                    Dm
kurang opo aku ning uripmu
   G                   C
sampek kowe tego ninggalke aku
A                       Dm
kurang sayang opo ning awakmu
  G                C
kowe tego mblenjani janjimu..

Int. Dm G C..

Reff :
   G               C
 kamu sayang apa sayang..
 (wes ora sayang) 
   Dm         G             C
 tapi kalau sayang malah ngilang
 (buktine ngilang) 
   G               C
 kamu cinta apa cinta..
 (wes ora cinta) 
   Dm              G          C
 bilang cinta, lha kok sama dia..

   G               C
 kamu sayang apa sayang..
 (wes ora sayang) 
   Dm         G             C
 tapi kalau sayang malah ngilang
 (buktine ngilang) 
   G               C
 kamu cinta apa cinta..
 (wes ora cinta) 
   Dm              G          C  Am
 bilang cinta, lha kok sama dia..
   Dm              G          C     Am
 bilang cinta, lha kok sama dia.. huuu..
   Dm              G        Fm        C
 bilang cinta, lha kok sama dia.. u..uhuu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G# A# Gm Cm
        Fm A# D#..

D#
kowe ngomong sayang
   G#
sakdurunge ngilang
Fm
kowe ngomong tresno
   A#
sakdurunge lungo 
D#
mbiyen ngucap manis
  G#
jebule mung lamis
  Fm           A#    D#
kowe mung gawe atiku nangis..

Cm         C         Fm
kurang opo aku ning uripmu
   A#                      D#  D#-A#/D
sampek kowe tego ninggalke aku..
C                       Fm
kurang sayang opo ning awakmu
  A#                D#
kowe tego mblenjani janjimu..

Int. Fm A# D#..

Reff :
   A#              D#
 kamu sayang apa sayang..
   Fm         A#            D#
 tapi kalau sayang malah ngilang
   A#              D#
 kamu cinta apa cinta..
   Fm              A#         D#
 bilang cinta, lha kok sama dia..

Musik : G# A# Gm Cm
        Fm A# D# D#7
        G# A# Gm Cm
        Fm A# D#..

D#
kowe ngomong sayang
   G#
sakdurunge ngilang
Fm
kowe ngomong tresno
   A#
sakdurunge lungo 
D#
mbiyen ngucap manis
G#
jebule mung lamis
Fm             A#    D#
kowe mung gawe atiku nangis..

C                    Fm
kurang opo aku ning uripmu
   A#                  D#
sampek kowe tego ninggalke aku
C                       Fm
kurang sayang opo ning awakmu
  A#               D#
kowe tego mblenjani janjimu..

Int. Fm A# D#..

Reff :
   A#              D#
 kamu sayang apa sayang..
 (wes ora sayang) 
   Fm         A#            D#
 tapi kalau sayang malah ngilang
 (buktine ngilang) 
   A#              D#
 kamu cinta apa cinta..
 (wes ora cinta) 
   Fm              A#         D#
 bilang cinta, lha kok sama dia..

   A#              D#
 kamu sayang apa sayang..
 (wes ora sayang) 
   Fm         A#            D#
 tapi kalau sayang malah ngilang
 (buktine ngilang) 
   A#              D#
 kamu cinta apa cinta..
 (wes ora cinta) 
   Fm              A#         D# Cm
 bilang cinta, lha kok sama dia..
   Fm              A#         D#    Cm
 bilang cinta, lha kok sama dia.. huuu..
   Fm              A#       G#m       D#
 bilang cinta, lha kok sama dia.. u..uhuu..

Chord Gaswara - Karo Dee

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Gaswara
  •