Kunci Gitar CampurNgopi - Tresno Ku

Transpose:

Chord CampurNgopi - Tresno Ku

Intro : C G Am G
        F D G..

    C
cah ayu..
G            Am     G
 kelingan wektu kuwi..
            F
biyen janji ngancani
D         G 
 nganti pati..

  C
nanging kowe..
G           Am      G
 malah dadi blenjani..
           F
sopo wonge sing ora
D      G
 loro ati..

F          Em
 saktenane atiku..
   Am         C
ra iso.. nglalekke
     F
jero ning dodo
-Em Dm       G
  remuk ati iki..

Reff :
      C   G   Am  G
 sing tak.. sayang..
      F    D   G  -F
 sing ning.. dodo..
    Em          Am     A
 saktenane.. ra ngapusi..
  Dm Em-F     G   
 aku..    tresno..

Int. C G Am G
     F D G..

    C
cah ayu..
G            Am     G
 kelingan wektu kuwi..
            F
biyen janji ngancani
D         G 
 nganti pati..

  C
nanging kowe..
G           Am      G
 malah dadi blenjani..
           F
sopo wonge sing ora
D      G  F G
 loro ati..

Reff :
       C  G   Am   G
 sing tak.. sayang..
      F   D    G
 sing ning.. dodo..
    Em          Am     A
 saktenane.. ra ngapusi..
  Dm F     G   
 aku.. tresno..

Musik : Em Am A
        Dm -Em F G
        C G Am G
        F D G..

Reff :
      C  G    Am  G
 sing tak.. sayang..
      F   D    G
 sing ning.. dodo..
    Em          Am     A
 saktenane.. ra ngapusi..
  Dm F     G   
 aku.. tresno..

      C  G    Am  G
 sing tak.. sayang..
      F   D    G
 sing ning.. dodo..
    Em          Am     A
 saktenane.. ra ngapusi..
  Dm F     G   
 aku.. tresno..
    Em          Am     A
 saktenane.. ra ngapusi..
  Dm F     G   
 aku.. tresno..

Outro : C G Am


Lihat semua :
  • Chord CampurNgopi
  •