Kunci Gitar SL Project - Wes Cukup

Transpose:
Intro : F..G..C G/B Am..
        Dm..G..C..

C                 Em
wes cukup.. wengi iki
  F           G     C
kowe nglarani atiku iki
Am                     Dm
 jare sayang kok malah mblenjani
G                  C      G
 angenku mung dadi ngimpi..

C              Em
wes loro.. ati iki
 F        G      C
ora bakal tak baleni
Am                  Dm
 jare tresno kowe malah lungo
G                   C   C-G/B
 isomu mung nggawe loro..
Am             Dm
 perihe atiku iki
G                 C  C7
 ngalahi tresnoku iki..

Reff :
       F               G
 aku lilo.. yen kowe lungo
              C  G/B Am
 milih wong liyo..
         Dm              G
 tak terimo.. pancen dalane
        C  C7
 seng Kuoso..

           F                G
 tak ikhlasne.. yen kowe pancen
         C  G/B Am
 dudu jodoku..
           Dm          G
 yowes rapopo.. aku ikhlas..
            C  C7
 ben lego atimu..

Musik : F  G  C  G/B Am 
        Dm  G  C  G 

C              Em
wes loro.. ati iki
 F        G      C
ora bakal tak baleni
Am                  Dm
 jare tresno kowe malah lungo
G                  C    C-G/B
 isomu mung nggawe loro..
Am             Dm
 perihe atiku iki
G                 C  C7
 ngalahi tresnoku iki..

Reff :
       F               G
 aku lilo.. yen kowe lungo
              C  G/B Am
 milih wong liyo..
         Dm              G
 tak terimo.. pancen dalane
        C  C7
 seng Kuoso..

           F                G
 tak ikhlasne.. yen kowe pancen
         C  G/B Am
 dudu jodoku..
           Dm          G
 yowes rapopo.. aku ikhlas..
            C  C7
 ben lego atimu..
       F          G
 aku lilo.. aku lilo..
      C
 aku lilo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : C..D..G D/F# Em..
        Am..D..G..

G                 Bm
wes cukup.. wengi iki
  C           D     G
kowe nglarani atiku iki
Em                     Am
 jare sayang kok malah mblenjani
D                  G      D
 angenku mung dadi ngimpi..

G              Bm
wes loro.. ati iki
 C        D      G
ora bakal tak baleni
Em                  Am
 jare tresno kowe malah lungo
D                   G   G-D/F#
 isomu mung nggawe loro..
Em             Am
 perihe atiku iki
D                 G   G7
 ngalahi tresnoku iki..

Reff :
       C               D
 aku lilo.. yen kowe lungo
              G  D/F# Em
 milih wong liyo..
         Am              D
 tak terimo.. pancen dalane
        G   G7
 seng Kuoso..

           C                D
 tak ikhlasne.. yen kowe pancen
         G D/F# Em
 dudu jodoku..
           Am          D
 yowes rapopo.. aku ikhlas..
            G   G7
 ben lego atimu..

Musik : C..D..G D/F# Em..
        Am..D..G..D..

G              Bm
wes loro.. ati iki
 C        D      G
ora bakal tak baleni
Em                  Am
 jare tresno kowe malah lungo
D                  G    G-D/F#
 isomu mung nggawe loro..
Em             Am
 perihe atiku iki
D                 G   G7
 ngalahi tresnoku iki..

Reff :
       C               D
 aku lilo.. yen kowe lungo
              G D/F# Em
 milih wong liyo..
         Am              D
 tak terimo.. pancen dalane
        G   G7
 seng Kuoso..

           C                D
 tak ikhlasne.. yen kowe pancen
         G D/F# Em
 dudu jodoku..
           Am          D
 yowes rapopo.. aku ikhlas..
            G   G7
 ben lego atimu..
       C          D
 aku lilo.. aku lilo..
      G
 aku lilo..

Chord SL Project - Wes Cukup


Lihat semua :
  • Chord SL Project
  •