Kunci Gitar Just Music Official - Mantepke Atimu

Transpose:
☕ Chord naik 1 fret

Intro : Am Em F C
        Am Em F D/F# G..C..G..

C      G/B    Am
 tak tulis roso..
         Em        F
sing ono ning dodo..
        G             Am
yo mung kowe sing tak tresno..

C    G/B      Am
 wujuting roso..
     Em      F
sing tak jogo..
    G           Am
ati ra bakal ngeliyo..

F       G         C         Am
 kanggo kowe sing ono ning atiku
F       G                Am
 iki tembang lagu kanggo sliramu
F   G          C            Am
 esemu nggawe aku tambah rindu
F      G             Am
 opo koe ngerti karo rosoku..

Reff :
     C          Dm               G
 yen pancen dalane.. aku karo slirahmu
           C                  Am
 terimo'o aku.. kanggo njogo uripmu
            Dm                  G
 percoyo'o aku.. janjiku kang suci
                     C
 tak jogo tekaning mati..

    C7       Dm              G
 mantepke atimu.. yakin ke rosomu
                 C                     Am
 tak jaluk katresnanmu.. cukup kanggo aku
               Dm                  G
 tak suwune restu.. marang wong tuomu
                      C         C7
 matur setyo kanggo batir uripmu..

Musik : Dm..G..C..Am..
        Dm..G..C..

F       G         C         Am
 kanggo kowe sing ono ning atiku
F       G                Am
 iki tembang lagu kanggo slirahmu
F   G          C            Am
 esemu nggawe aku tambah rindu
F      G             Am
 opo koe ngerti karo rosoku..

Reff :
     C          Dm               G
 yen pancen dalane.. aku karo slirahmu
           C                  Am
 terimo'o aku.. kanggo njogo uripmu
            Dm                  G
 percoyo'o aku.. janjiku kang suci
                     C
 tak jogo tekaning mati..

    C7       Dm              G
 mantepke atimu.. yakin ke rosomu
                 C                     Am
 tak jaluk katresnanmu.. cukup kanggo aku
               Dm                  G
 tak suwune restu.. marang wong tuomu
                      C         C7
 matur setyo kanggo batir uripmu..
               F                   G
 tak suwune restu.. marang wong tuomu
                               C
 matur setyo kanggo batir uripmu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G#m D#m E B
        G#m D#m E C#/F F#..B..F#..

B      F#/Bb   G#m
 tak tulis roso..
         D#m       E
sing ono ning dodo..
        F#            G#m
yo mung kowe sing tak tresno..

B    F#/Bb     G#m
 wujuting roso..
     D#m     E 
sing tak jogo..
    F#          G#m
ati ra bakal ngeliyo..

E       F#        B         G#m
 kanggo kowe sing ono ning atiku
E       F#               G#m
 iki tembang lagu kanggo sliramu
E   F#         B            G#m
 esemu nggawe aku tambah rindu
E      F#            G#m
 opo koe ngerti karo rosoku..

Reff :
     B          C#m              F#
 yen pancen dalane.. aku karo slirahmu
           B                  G#m
 terimo'o aku.. kanggo njogo uripmu
            C#m                 F#
 percoyo'o aku.. janjiku kang suci
                     B
 tak jogo tekaning mati..

    B7       C#m             F#
 mantepke atimu.. yakin ke rosomu
                 B                     G#m
 tak jaluk katresnanmu.. cukup kanggo aku
               C#m                 F#
 tak suwune restu.. marang wong tuomu
                      B         B7
 matur setyo kanggo batir uripmu..

Musik : C#m..F#..B..G#m..
        C#m..F#..B..

E       F#        B         G#m
 kanggo kowe sing ono ning atiku
E       F#               G#m
 iki tembang lagu kanggo slirahmu
E   F#         B            G#m
 esemu nggawe aku tambah rindu
E      F#            G#m
 opo koe ngerti karo rosoku..

Reff :
     B          C#m              F#
 yen pancen dalane.. aku karo slirahmu
           B                  G#m
 terimo'o aku.. kanggo njogo uripmu
            C#m                 F#
 percoyo'o aku.. janjiku kang suci
                     B
 tak jogo tekaning mati..

    B7       C#m             F#
 mantepke atimu.. yakin ke rosomu
                 B                     G#m
 tak jaluk katresnanmu.. cukup kanggo aku
               C#m                 F#
 tak suwune restu.. marang wong tuomu
                      B         B7
 matur setyo kanggo batir uripmu..
               E                   F#
 tak suwune restu.. marang wong tuomu
                               B
 matur setyo kanggo batir uripmu..

Chord Just Music Official - Mantepke Atimu


Lihat semua :
  • Chord Just Music Official
  •