Kunci Gitar Just Music Official - Nerimo Lan Legowo

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : F G C

     C       F
lilo aku nerimo
      G        Am
yen kui putusanmu
       F       G          C
ikhlas aku legowo mergo pilihanmu..
    F      G
aku wes nyadar..
       Em     Am        F
yen di bandingke karo kae
           G          C
sing luwih ono dari podo aku..

         F  G            C
ku mengerti.. yang kau pilih..
Am      F           G          C
 jika memang itu membuatmu bahagia..
          F      G
tak perlu kau.. ingat..
        Em        Am
semua masa yang indah..
     F             G         C
ku rela walaupun hatiku terluka..

Reff :
     F                 G
 kenangan sing biyen karo aku
  Em         Am
 ora usah di elengke
    F       G       C
 mergo.. ra ono gunane..

       F              G
 susah seneng uwis di lakoni
     Em       Am
 nganti tekan saiki
     F          G         C
 tak ikhlaske koe mergo kae..

Musik : C F G Am
        F G C G

         F  G            C
ku mengerti.. yang kau pilih..
Am      F           G          C
 jika memang itu membuatmu bahagia..
          F      G
tak perlu kau.. ingat..
        Em        Am
semua masa yang indah..
     F             G         C Cmaj7
ku rela walaupun hatiku terluka..

Reff :
     F                 G
 kenangan sing biyen karo aku
  Em         Am
 ora usah di elengke
    F       G       Cmaj7
 mergo.. ra ono gunane..

       F              G
 susah seneng uwis di lakoni
     Em       Am
 nganti tekan saiki
     F          G         C
 tak ikhlaske koe mergo kae..

     F                 G
 kenangan sing biyen karo aku
  Em         Am
 ora usah di elengke
    F       G       C
 mergo.. ra ono gunane..

       F              G
 susah seneng uwis di lakoni
     Em       Am
 nganti tekan saiki
     F          G         C
 tak ikhlaske koe mergo kae..
     Dm        G          C
 tak ikhlaske koe mergo kae..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G A D

     D       G
lilo aku nerimo 
      A        Bm 
yen kui putusanmu
       G       A          D
ikhlas aku legowo mergo pilihanmu..
    G      A
aku wes nyadar..
       F#m    Bm        G
yen di bandingke karo kae
           A          D
sing luwih ono dari podo aku..

         G  A            D
ku mengerti.. yang kau pilih..
Bm      G           A          D
 jika memang itu membuatmu bahagia..
          G      A
tak perlu kau.. ingat..
        F#m       Bm
semua masa yang indah..
     G             A         D
ku rela walaupun hatiku terluka..

Reff :
     G                 A
 kenangan sing biyen karo aku
  F#m        Bm
 ora usah di elengke
    G       A       D
 mergo.. ra ono gunane..

       G              A
 susah seneng uwis di lakoni
     F#m      Bm
 nganti tekan saiki
     G          A         D
 tak ikhlaske koe mergo kae..

Musik : D G A Bm
        G A D A

         G  A            D
ku mengerti.. yang kau pilih..
Bm      G           A          D
 jika memang itu membuatmu bahagia..
          G      A
tak perlu kau.. ingat..
        F#m       Bm
semua masa yang indah..
     G             A         D  Dmaj7
ku rela walaupun hatiku terluka..

Reff :
     G                 A
 kenangan sing biyen karo aku
  F#m        Bm
 ora usah di elengke
    G       A       Dmaj7
 mergo.. ra ono gunane..

       G              A
 susah seneng uwis di lakoni
     F#m      Bm
 nganti tekan saiki
     G          A         D
 tak ikhlaske koe mergo kae..

     G                 A
 kenangan sing biyen karo aku
  F#m        Bm
 ora usah di elengke
    G       A       D
 mergo.. ra ono gunane..

       G              A
 susah seneng uwis di lakoni
     F#m      Bm
 nganti tekan saiki
     G          A         D
 tak ikhlaske koe mergo kae..
     Em        A          D
 tak ikhlaske koe mergo kae..

Chord Just Music Official - Nerimo Lan Legowo


Lihat semua :
  • Chord Just Music Official
  •