Chord Kunci Gitar Ambon Nophel x Nabilla Icha - Bakal Ketemu

Transpose:

Chord Ambon Nophel x Nabilla Icha - Bakal Ketemu

Intro : C D G -D/F# Em
        Am D G D

G     C       G
mas.. aku ora nyongko
    C         D        G
aku lan kowe arep di pisahno
   C         D        G          Em
ra biso nyelaki pilihane wong tuaku
        Am          D         G  D
snajan abot iki wes dadi lakonku..

G      C          G
dek.. opo kowe ra krungu
  C       D        G
jerit.. tangise atiku
   C      D             G           Em
mergo tresno ra oleh restune wong tuo
          Am         D        G
ngempet batinku sing keloro-loro..

   D
Gusti mboten sare
          G
kabeh wes ono dalane
        Am              D       G
bakal ketemu yen pancen kui jodone..

Reff :
     C         D
 tresnaku mung siji
          G     -D/F#    Em  
 sing tak simpen tekan mati
       Am
 ora bakal lali
        D              G
 awakmu sing tak tresnani..

     C         D
 tresnoku mung siji
        G   -D/F# Em
 kanggo kowe selawase
             Am
 sing tak pendem jeru
          D        G
 ono ning njero atiku..

      D
 dongaku marang Gusti
            G
 sing tak suwun saben mbengi
       Am         D          G
 mugo awak dewe biso di restui..

Musik : Am D G..
        C D G -D/F# Em
        Am D G D..

G      C          G
dek.. opo kowe ra krungu
  C       D        G
jerit.. tangise atiku
   C      D             G           Em
mergo tresno ra oleh restune wong tuo
          Am         D        G
ngempet batinku sing keloro-loro..

   D
Gusti mboten sare
          G
kabeh wes ono dalane
        Am              D       G
bakal ketemu yen pancen kui jodone..

Reff :
     C         D
 tresnaku mung siji
          G     -D/F#  Em  
 sing tak simpen tekan mati
       Am
 ora bakal lali
        D              G
 awakmu sing tak tresnani..

     C         D
 tresnoku mung siji
        G   -D/F# Em
 kanggo kowe selawase
             Am
 sing tak pendem jeru
          D        G
 ono ning njero atiku..

     C         D
 tresnaku mung siji
          G     -D/F#    Em  
 sing tak simpen tekan mati
       Am
 ora bakal lali
        D              G
 awakmu sing tak tresnani..

     C         D
 tresnoku mung siji
        G   -D/F# Em
 kanggo kowe selawase
             Am
 sing tak pendem jeru
          D        G
 ono ning njero atiku..

      D
 dongaku marang Gusti
            G
 sing tak suwun saben mbengi
       Am         D          G
 mugo awak dewe biso di restui..
       Am         D          G
 mugo awak dewe biso di restui..
       Am         D          G..
 mugo awak dewe biso di restui..
Lihat semua :
  • Chord Ambon Nophel
  • Chord Nabilla Icha




  • Please FOLLOW and JOIN to get update!

    DMCA.com Protection Status