Kunci Gitar RNK - Lalekno Tresnamu

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : C F F7 G F G

    C
naliko mbiyen..
      F
bebarengan dadi siji
     G
kowe lan aku
                C          -G/B
susah seneng tetep dilakoni..
Am                        Dm
ning opo kowe tego nglalekke janji
       G                    C  G
sing tau mbok ucap raono bukti..

      C           F
tekan saiki.. aku raiso lali..
    G                     C      -G/B
keloro ati iki nganti kepati-pati..
  Am                      Dm
kowe ra rumongso opo sing wis tok lakoni
     G                     C  G
segampang kuwi kowe nglungani..

   F                   G
tanpo roso salah saiki kowe teko..

Reff :
    C      G           Am       G
 raiso aku.. bali ning sandingmu..
         F
 lalekno tresnamu..
          G
 wis ajur kabeh rosoku..
         C          G        Am    G
 cukup semene wae antara aku ro kowe..
         F         C           Dm
 dadekke pelajaran kanggo sakteruse
 G        F        G
 lilakno aku.. hu..hu..

Musik : C F G C C-G/B
        huu..
        Am Dm G C G

      C           F
tekan saiki.. aku raiso lali..
    G                     C
keloro ati iki nganti kepati-pati..
  Am                      Dm
kowe ra rumongso opo sing wis tok lakoni
     G                     C
segampang kuwi kowe nglungani..

   F                   G
tanpo roso salah saiki kowe teko..

Reff :
    C      G           Am       G
 raiso aku.. bali ning sandingmu..
         F
 lalekno tresnamu..
          G
 wis ajur kabeh rosoku..
         C          G        Am    G
 cukup semene wae antara aku ro kowe..
         F         C           Dm
 dadekke pelajaran kanggo sakteruse
 G        F         G     A
 lilakno aku.. hu.. huu.. huu..

(Overtune)
    D     A            Bm       A
 raiso aku.. bali ning sandingmu..
         G
 lalekno tresnamu..
          A
 wis ajur kabeh rosoku..
         D          A        Bm     A
 cukup semene wae antara aku ro kowe..
         G         D           Em
 dadekke pelajaran kanggo sakteruse
 A        G  A          G    Gm       D
 lilakno aku.. lilakno aku.. hu u.. uuu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : E A A7 B A B

    E
naliko mbiyen..
      A
bebarengan dadi siji
     B
kowe lan aku
                E          -B/D#
susah seneng tetep dilakoni..
C#m                       F#m
ning opo kowe tego nglalekke janji
       B                    E  B
sing tau mbok ucap raono bukti..

      E           A
tekan saiki.. aku raiso lali..
    B                     E      -B/D#
keloro ati iki nganti kepati-pati..
  C#m                     F#m
kowe ra rumongso opo sing wis tok lakoni
     B                     E  B
segampang kuwi kowe nglungani..

   A                   B
tanpo roso salah saiki kowe teko..

Reff :
    E      B           C#m      B
 raiso aku.. bali ning sandingmu..
         A
 lalekno tresnamu..
          B
 wis ajur kabeh rosoku..
         E          B        C#m   B
 cukup semene wae antara aku ro kowe..
         A         E           F#m
 dadekke pelajaran kanggo sakteruse
 B        A        B
 lilakno aku.. hu..hu.. 

Musik : E A B E E-B/D#
        huu..
        C#m F#m B E B

      E           A
tekan saiki.. aku raiso lali..
    B                     E
keloro ati iki nganti kepati-pati..
  C#m                     F#m
kowe ra rumongso opo sing wis tok lakoni
     B                     E
segampang kuwi kowe nglungani..

   A                   B
tanpo roso salah saiki kowe teko..

Reff :
    E      B           C#m      B
 raiso aku.. bali ning sandingmu..
         A
 lalekno tresnamu..
          B
 wis ajur kabeh rosoku..
         E          B        C#m   B
 cukup semene wae antara aku ro kowe..
         A         E           F#m
 dadekke pelajaran kanggo sakteruse
 B        A         B     C#
 lilakno aku.. hu.. huu.. huu..

(Overtune)
    F#    C#           D#m      C#
 raiso aku.. bali ning sandingmu..
         B
 lalekno tresnamu..
          C#
 wis ajur kabeh rosoku..
         F#         C#       D#m    C#
 cukup semene wae antara aku ro kowe..
         B         F#          G#m
 dadekke pelajaran kanggo sakteruse
 C#       B  C#          B    Bm    F#
 lilakno aku..  lilakno aku.. hu.. uuu..

Chord RNK - Lalekno Tresnamu


Lihat semua :
  • Chord RNK
  •