Kunci Gitar Nella Kharisma - Sadar Posisi

Transpose:
Capo di fret 3

          C          G
wes tak cubo nguatke ati
      Am         Em
nompo kasunyatan iki
F            C
nadyan perih rasane
      Dm         G
aku kudu sadar diri..

       C            G
mbiyen kowe ninggal lungo
        Am        Em
tanpo pamit karo aku
      F            C
saiki we teko ning ngarepku
     Dm         G          C  F G
mung ngeterke undangan rabimu..

Am                G
 aku kudu sadar posisi
                   F
ra bakal biso nduweni
                        C
mergo kowe sing tak tresno
      G           (Am)
malah milih wong liyo..

Am                        G
 mung iso tak pendem ning ati
                     F
roso sayang ro tresnoku iki
             G
aku tresno kowe
                G
kowe tresno liyane..

Reff :
        C
 remuk atiku nompo layang
          F
 undangan rabimu
           Am
 mbubrahke crito tresno iki
           G
 marang sliramu..

             C
 gandeng wes suwe
                  F
 jebul aku dudu jodone
      Am               G
 matursuwun.. kowe wes tau
                  C
 gawe kisah ning uripku..

Musik : C F Am G
        C F Am G C

          C          G
wes tak cubo nguatke ati
      Am         Em
nompo kasunyatan iki
F            C
nadyan perih rasane
      Dm         G
aku kudu sadar diri..

       C            G
mbiyen kowe ninggal lungo
        Am        Em
tanpo pamit karo aku
      F            C
saiki we teko ning ngarepku
     Dm         G          C
mung ngeterke undangan rabimu..

Am                G
 aku kudu sadar posisi
                   F
ra bakal biso nduweni
                        C
mergo kowe sing tak tresno
      G           (Am)
malah milih wong liyo..

Am                        G
 mung iso tak pendem ning ati
                     F
roso sayang ro tresnoku iki
             G
aku tresno kowe
                G
kowe tresno liyane..

Reff :
        C
 remuk atiku nompo layang
          F
 undangan rabimu
           Am
 mbubrahke crito tresno iki
           G
 marang sliramu..

             C
 gandeng wes suwe
                F
 jebul aku dudu jodone
      Am               G
 matursuwun.. kowe wes tau
                  C
 gawe kisah ning uripku..

Musik : C F Am G
        C F Am G C

          C          G
wes tak cubo nguatke ati
      Am         Em
nompo kasunyatan iki
F            C
nadyan perih rasane
      Dm         G
aku kudu sadar diri..

       C            G
mbiyen kowe ninggal lungo
        Am       Em
tanpo pamit karo aku
      F            C
saiki we teko ning ngarepku
     Dm         G          C
mung ngeterke undangan rabimu..

Am                G
 aku kudu sadar posisi
                   F
ra bakal biso nduweni
                        C
mergo kowe sing tak tresno
      G           (Am)
malah milih wong liyo..

Am                        G
 mung iso tak pendem ning ati
                     F
roso sayang ro tresnoku iki
             G
aku tresno kowe
                G
kowe tresno liyane..

Reff :
        C
 remuk atiku nompo layang
      F
 undangan rabimu
           Am
 mbubrahke crito tresno iki
           G
 marang sliramu..

             C
 gandeng wes suwe
                F
 jebul aku dudu jodone
      Am               G
 matursuwun.. kowe wes tau
                  C
 gawe kisah ning uripku..

        C
 remuk atiku nompo layang
      F
 undangan rabimu
           Am
 mbubrahke crito tresno iki
           G
 marang sliramu..

             C
 gandeng wes suwe
                F
 jebul aku dudu jodone
      Am               G
 matursuwun.. kowe wes tau
                  C
 gawe kisah ning uripku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

D# A# wes tak cubo nguatke ati Cm Gm nompo kasunyatan iki G# D# nadyan perih rasane Fm A# aku kudu sadar diri.. D# A# mbiyen kowe ninggal lungo Cm Gm tanpo pamit karo aku G# D# saiki we teko ning ngarepku Fm A# D# G# A# mung ngeterke undangan rabimu.. Cm A# aku kudu sadar posisi G# ra bakal biso nduweni D# mergo kowe sing tak tresno A# (Cm) malah milih wong liyo.. Cm A# mung iso tak pendem ning ati G# roso sayang ro tresnoku iki A# aku tresno kowe A# kowe tresno liyane.. Reff : D# remuk atiku nompo layang G# undangan rabimu Cm mbubrahke crito tresno iki A# marang sliramu.. D# gandeng wes suwe G# jebul aku dudu jodone Cm A# matursuwun.. kowe wes tau D# gawe kisah ning uripku.. Musik : D# G# Cm A# D# G# Cm A# D# D# A# wes tak cubo nguatke ati Cm Gm nompo kasunyatan iki G# D# nadyan perih rasane Fm A# aku kudu sadar diri.. D# A# mbiyen kowe ninggal lungo Cm Gm tanpo pamit karo aku G# D# saiki we teko ning ngarepku Fm A# D# mung ngeterke undangan rabimu.. Cm A# aku kudu sadar posisi G# ra bakal biso nduweni D# mergo kowe sing tak tresno A# (Cm) malah milih wong liyo.. Cm A# mung iso tak pendem ning ati G# roso sayang ro tresnoku iki A# aku tresno kowe A# kowe tresno liyane.. Reff : D# remuk atiku nompo layang G# undangan rabimu Cm mbubrahke crito tresno iki A# marang sliramu.. D# gandeng wes suwe G# jebul aku dudu jodone Cm A# matursuwun.. kowe wes tau D# gawe kisah ning uripku.. Musik : D# G# Cm A# D# G# Cm A# D# D# A# wes tak cubo nguatke ati Cm Gm nompo kasunyatan iki G# D# nadyan perih rasane Fm A# aku kudu sadar diri.. D# A# mbiyen kowe ninggal lungo Cm Gm tanpo pamit karo aku G# D# saiki we teko ning ngarepku Fm A# D# mung ngeterke undangan rabimu.. Cm A# aku kudu sadar posisi G# ra bakal biso nduweni D# mergo kowe sing tak tresno A# (Cm) malah milih wong liyo.. Cm A# mung iso tak pendem ning ati G# roso sayang ro tresnoku iki A# aku tresno kowe A# kowe tresno liyane.. Reff : D# remuk atiku nompo layang G# undangan rabimu Cm mbubrahke crito tresno iki A# marang sliramu.. D# gandeng wes suwe G# jebul aku dudu jodone Cm A# matursuwun.. kowe wes tau D# gawe kisah ning uripku.. D# remuk atiku nompo layang G# undangan rabimu Cm mbubrahke crito tresno iki A# marang sliramu.. D# gandeng wes suwe G# jebul aku dudu jodone Cm A# matursuwun.. kowe wes tau D# gawe kisah ning uripku..

Chord Nella Kharisma - Sadar Posisi


Lihat semua :
  • Chord Nella Kharisma
  •