Kunci Gitar Kusuma Layu - Gilang Setyawan & Ki Tantut Sutanto

Transpose:
Kusuma Layu - Gilang Setyawan & Ki Tantut Sutanto
Cipt. Dru Wendra Wedatama

Intro : Am E G D
        F C Dm E

Am         Em           Am
amung siro memanik ing ati
Am           G          C
sang putri kusumaning dewi
Dm  G  C   -G/B Am
riko wus sumpah ing janji
F                        E
ing wanci wulan nedhenge ndadari..

Am           Em           Am
ngrakit bebrayan tekaning pati
Am         G       C
ing rino kalawan ratri
Dm        G    C -G/B Am
nanging siro nglincati janji
    Dm                         E
nggowo roso tresno sak jroning ati..

Am               G
kapangku kang tanpo upomo
 Dm                        Am
ugo roso tresno sakjroning dodo
  Dm                Am
siro wus ninggalake prasetyo
       F                        E
urip bebarengan mung teko ono lamunan..

Reff :
         Am                  Dm
 mergo riko wus gandeng asto priyo liyo
    G                       C
 anane gelo kuciwo kang sun roso
       Dm                     Am
 amung esem guyumu kang katon ing netro
     F                  E
 kusumo layu luntur malelo..

Am
 hanyarkoro.. cahyaning mimbuhi..
    Dm       Am
kusumoyu.. agawe wiwaha
       Am
gandhes luwes seksolahe
Am
 gandrung gandrung linuhung
Am
 luruh rereh tan njuwarehi
Dm
 tinon saking tebihan
Dm             E
 lir sotya satuhu..

Am               G
kapangku kang tanpo upomo
 Dm                        Am
ugo roso tresno sakjroning dodo
  Dm                Am
siro wus ninggalake prasetyo
       F                        E
urip bebarengan mung teko ono lamunan..

Reff :
         Am                  Dm
 mergo riko wus gandeng asto priyo liyo
    G                       C
 anane gelo kuciwo kang sun roso
       Dm                     Am
 amung esem guyumu kang katon ing netro
     F                  E
 kusumo layu luntur malelo..

         Am                  Dm
 mergo riko wus gandeng asto priyo liyo
    G                       C
 anane gelo kuciwo kang sun roso
       Dm                     Am
 amung esem guyumu kang katon ing netro
     F                  E
 kusumo layu luntur malelo..

          Am  Dm    E
 lilo aku lilo.. hu uuuu..
            Am
 lilo aku lilo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Em B D A
        C G Am B

Em         Bm           Em
amung siro memanik ing ati
Em           D          G
sang putri kusumaning dewi
Am   D   G   -D/F#  Em   
riko wus sumpah ing janji
C                        B
ing wanci wulan nedhenge ndadari..

Em           Bm           Em
ngrakit bebrayan tekaning pati
Em         D       G
ing rino kalawan ratri
Am        D    G -D/F# Em
nanging siro nglincati janji
    Am                         B
nggowo roso tresno sak jroning ati..

Em               D
kapangku kang tanpo upomo
 Am                        Em
ugo roso tresno sakjroning dodo
  Am                Em
siro wus ninggalake prasetyo
       C                        B
urip bebarengan mung teko ono lamunan..

Reff :
         Em                  Am
 mergo riko wus gandeng asto priyo liyo
    D                       G
 anane gelo kuciwo kang sun roso
       Am                     Em
 amung esem guyumu kang katon ing netro
     C                  B
 kusumo layu luntur malelo..

Em
 hanyarkoro.. cahyaning mimbuhi..
    Am       Em
kusumoyu.. agawe wiwaha
       Em
gandhes luwes seksolahe
Em
 gandrung gandrung linuhung
Em
 luruh rereh tan njuwarehi
Am
 tinon saking tebihan
Am             B
 lir sotya satuhu..

Em               D
kapangku kang tanpo upomo
 Am                        Em
ugo roso tresno sakjroning dodo
  Am                Em
siro wus ninggalake prasetyo
       C                        B
urip bebarengan mung teko ono lamunan..

Reff :
         Em                  Am
 mergo riko wus gandeng asto priyo liyo
    D                       G
 anane gelo kuciwo kang sun roso
       Am                     Em
 amung esem guyumu kang katon ing netro
     C                  B
 kusumo layu luntur malelo..

         Em                  Am
 mergo riko wus gandeng asto priyo liyo
    D                       G
 anane gelo kuciwo kang sun roso
       Am                     Em
 amung esem guyumu kang katon ing netro
     C                  B
 kusumo layu luntur malelo..
          Em   Am    B
 lilo aku lilo.. hu uuuu..
            Em
 lilo aku lilo..

Chord Kusuma Layu - Gilang Setyawan & Ki Tantut Sutanto


Lihat semua :
  • Chord Dru Wendra Wedhatama
  • Chord Gilang Setyawan
  •