Kunci Gitar Hendra Ang - Milih Dalan Liyane

Transpose:
Capo di fret 5

Reff :
         F
 lilo atiku..
   G          C
 pisah karo kowe
      A            Dm
 sing tego ninggal aku
       G       C
 milih dalan liyane..

         F
 lilo atiku..
   G          C
 pisah karo kowe
         A         Dm
 wis tak tutup ceritane
       G       C
 cukup semene.. wae..

  C
buku wis tak tutup
       G
wis raono tulisane
 Am
ati wis tak tutup
      Em
mergo wis ilang tresnane
    F             Em     Am
tak lali lali.. lilo nerimo
  Dm            F             G
lungamu ninggal perih jroning dodo..

 C
udan wis ra deres
          G
mergo wis ono pawange
 Am
ati wis ra ngenes
       Em
mergo wis oleh gantine
    F             Em     Am
tak lali lali.. lilo nerimo
    Dm       F       G
sepurane aku wis ora biso..
              C
xie xie ni de ai..

Reff :
         F
 lilo atiku..
   G          C
 pisah karo kowe
      A            Dm
 sing tego ninggal aku
       G       C
 milih dalan liyane..

         F
 lilo atiku..
   G          C
 pisah karo kowe
         A         Dm
 wis tak tutup ceritane
       G       C
 cukup semene.. wae..

Musik : F  Em  F  Am
        F  Em  F G C

 C
udan wis ra deres
          G
mergo wis ono pawange
 Am
ati wis ra ngenes
       Em
mergo wis oleh gantine
    F             Em     Am
tak lali lali.. lilo nerimo
    Dm       F       G
sepurane aku wis ora biso
              C
xie xie ni de ai..

Reff :
         F
 lilo atiku..
   G          C
 pisah karo kowe
      A            Dm
 sing tego ninggal aku
       G       C
 milih dalan liyane..

         F
 lilo atiku..
   G          C
 pisah karo kowe
         A         Dm
 wis tak tutup ceritane
       G
 cukup semene..

         F
 lilo atiku..
   G          C
 pisah karo kowe
      A            Dm
 sing tego ninggal aku
       G       C
 milih dalan liyane..

         F
 lilo atiku..
   G        Am
 pisah karo kowe
         A         Dm
 wis tak tutup ceritane
       G        C
 cukup semene.. wae..
         A         Dm
 wis tak tutup ceritane
       G
 cukup semene..

[[[Original Chord]]]

Hendra Ang - Milih Dalan Liyane

Reff :
         Bb
 lilo atiku..
   C          F
 pisah karo kowe
      D            Gm
 sing tego ninggal aku
       C       F
 milih dalan liyane..

         Bb
 lilo atiku..
   C          F
 pisah karo kowe
         D         Gm
 wis tak tutup ceritane
       C       F
 cukup semene.. wae..

  F
buku wis tak tutup
       C
wis raono tulisane
 Dm
ati wis tak tutup
      Am
mergo wis ilang tresnane
    Bb            Am     Dm
tak lali lali.. lilo nerimo
  Gm            Bb            C
lungamu ninggal perih jroning dodo..

 F
udan wis ra deres
          C
mergo wis ono pawange
 Dm
ati wis ra ngenes
       Am
mergo wis oleh gantine
    Bb            Am     Dm
tak lali lali.. lilo nerimo
    Gm       Bb      C
sepurane aku wis ora biso..
              F
xie xie ni de ai..

Reff :
         Bb
 lilo atiku..
   C          F
 pisah karo kowe
      D            Gm
 sing tego ninggal aku
       C       F
 milih dalan liyane..

         Bb
 lilo atiku..
   C          F
 pisah karo kowe
         D         Gm
 wis tak tutup ceritane
       C       F
 cukup semene.. wae..

Musik : Bb  Am  Bb  Dm
        Bb  Am  Bb C F

 F
udan wis ra deres
          C
mergo wis ono pawange
 Dm
ati wis ra ngenes
       Am
mergo wis oleh gantine
    Bb            Am     Dm
tak lali lali.. lilo nerimo
    Gm       Bb      C
sepurane aku wis ora biso
              F
xie xie ni de ai..

Reff :
         Bb
 lilo atiku..
   C          F
 pisah karo kowe
      D            Gm
 sing tego ninggal aku
       C       F
 milih dalan liyane..

         Bb
 lilo atiku..
   C          F
 pisah karo kowe
         D         Gm
 wis tak tutup ceritane
       C
 cukup semene..

         Bb
 lilo atiku..
   C          F
 pisah karo kowe
      D            Gm
 sing tego ninggal aku
       C       F
 milih dalan liyane..

         Bb
 lilo atiku..
   C        Dm
 pisah karo kowe
         D         Gm
 wis tak tutup ceritane
       C        F
 cukup semene.. wae..
         D         Gm
 wis tak tutup ceritane
       C
 cukup semene..

Lihat pula :
Happy Asmara - Dalan Liyane (Hendra Kumbara)
Facebook
Twitter

Chord Hendra Ang - Milih Dalan Liyane

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Hendra Ang
  •