Kunci Gitar Agung Pradanta - Aku Tak Mundur

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : F G C E Am G
        F G

C        G/B         Am
Opo wes ora iso kowe nerimo
F               Em           Dm      G
Tresno sing tak kekke kanggo sliramu
Em       E        A
Opo wes ono ati liyo 
          Dm
Sing wes iso nggawe nyaman
       G                   C  G
Nganti wegah di ajak ketemuan..

C         G/B                Am
Cobo kowe ngrasakke seng tak rasakke
F           Em         Dm    G
Kowe durung mesti kuat atine
Em           E        A
Mungkin wes ono ati liyo
          Dm
sing lagi tok jogo..
          G
Sing lagi tok tresno..

Reff :
         C     G/B      Am        G
 Aku tak mundur.. sedurunge loro ati
    F               G       C   G
 Yo wes ben timbang aku kelaran..
         C     G/B          Am        G
 Aku tak ngalah.. timbang sesok aku susah
   F           G      C
 Mugo kowe bahagia ro dek e..

Musik : C G/B Am G
        F G C G
        C G/B Am E
        F G C G

C         G/B                Am
Cobo kowe ngrasakke seng tak rasakke
F           Em         Dm    G
Kowe durung mesti kuat atine
Em           E        A
Mungkin wes ono ati liyo
          Dm
sing lagi tok jogo..
          G
Sing lagi tok tresno..

Reff :
         C     G/B      Am        G
 Aku tak mundur.. sedurunge loro ati
    F               G       C   G
 Yo wes ben timbang aku kelaran..
         C     G/B          Am        G
 Aku tak ngalah.. timbang sesok aku susah
   F           G      C    G
 Mugo kowe bahagia ro dek e..

         C     G/B      Am        G
 Aku tak mundur.. sedurunge loro ati
    F               G       C   G
 Yo wes ben timbang aku kelaran..
         C     G/B          Am        G
 Aku tak ngalah.. timbang sesok aku susah
   F           G      C
 Mugo kowe bahagia ro dek e..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A B E G# C#m B
        A B

E        B/D#        C#m
Opo wes ora iso kowe nerimo
A               G#m          F#m     B
Tresno sing tak kekke kanggo sliramu
G#m      G#       C#
Opo wes ono ati liyo 
          F#m
Sing wes iso nggawe nyaman
       B                   E  B
Nganti wegah di ajak ketemuan..

E         B/D#               C#m
CObo kowe ngrasakke seng tak rasakke
A           G#m        F#m   B
Kowe durung mesti kuat atine
G#m          G#       C#
Mungkin wes ono ati liyo
          F#m
sing lagi tok jogo..
          B
Sing lagi tok tresno..

Reff :
         E     B/D#     C#m       B
 Aku tak mundur.. sedurunge loro ati
    A               B       E   B
 Yo wes ben timbang aku kelaran..
         E     B/D#         C#m       B
 Aku tak ngalah.. timbang sesok aku susah
   A           B      E
 Mugo kowe bahagia ro dek e..

Musik : E B/D# C#m B
        A B E B
        E B/D# C#m G#
        A B E B

E         B/D#               C#m
CObo kowe ngrasakke seng tak rasakke
A           G#m        F#m   B
Kowe durung mesti kuat atine
G#m          G#       C#
Mungkin wes ono ati liyo
          F#m
sing lagi tok jogo..
          B
Sing lagi tok tresno..

Reff :
         E     B/D#     C#m       B
 Aku tak mundur.. sedurunge loro ati
    A               B       E   B
 Yo wes ben timbang aku kelaran..
         E     B/D#         C#m       B
 Aku tak ngalah.. timbang sesok aku susah
   A           B      E    B
 Mugo kowe bahagia ro dek e..

         E     B/D#     C#m       B
 Aku tak mundur.. sedurunge loro ati
    A               B       E   B
 Yo wes ben timbang aku kelaran..
         E     B/D#         C#m       B
 Aku tak ngalah.. timbang sesok aku susah
   A           B      E
 Mugo kowe bahagia ro dek e..

Chord Agung Pradanta - Aku Tak Mundur


Lihat semua :
  • Chord Agung Pradanta
  •