Kunci Gitar Anggun Pramudita - Ra Ono Restu

Transpose:
Capo di fret 1

Intro : Am F G Am
        Am F G E

Am          Dm
 aku ngerti.. aku salah
G                  C
 tego ninggalke sliramu
Am         Dm
 saktenane.. abot tresnomu
G                 C
 pancen ngeneki kahananku..

Int. Am F G Am

Am        Dm
 sepurane.. yen sliramu loro
G              C
 kudu lilo aku lungo
Am         Dm
 kabeh iki.. mergo ora ono
G                  C
 restu teko marang wong tuo..

Int. Dm G Am -G Am -G

Reff :
 Am                     G
  sing tak jaluk gedene pangapuromu
 Dm                  Am
  aku wes ono penggantine awakmu
 Am                     G
  ikhlasne aku nyanding karo wong liyo
 Dm             E
  mugo kowe iso tabah nerimo..

 Am                     G
  sing tak jaluk gedene pangapuromu
 Dm                  Am
  aku wes ono penggantine awakmu
 Am                     G
  ikhlasne aku nyanding karo wong liyo
 Dm             E
  mugo kowe iso tabah nerimo..

Musik : Am G Dm Am
        Am G Dm G Am
        Dm F G Am
        Dm F G Am

Am        Dm
 sepurane.. yen sliramu loro
G              C
 kudu lilo aku lungo
Am         Dm
 kabeh iki.. mergo ora ono
G                  C
 restu teko marang wong tuo..

Int. Dm G Am

Reff :
 Am                     G
  sing tak jaluk gedene pangapuromu
 Dm                  Am
  aku wes ono penggantine awakmu
 Am                     G
  ikhlasne aku nyanding karo wong liyo
 Dm             E
  mugo kowe iso tabah nerimo..

 Am                     G
  sing tak jaluk gedene pangapuromu
 Dm                  Am
  aku wes ono penggantine awakmu
 Am                     G
  ikhlasne aku nyanding karo wong liyo
 Dm             E
  mugo kowe iso tabah nerimo..

Outro : Am

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A#m F# G# A#m
        A#m F# G# F

A#m         D#m
 aku ngerti.. aku salah
G#                 C#
 tego ninggalke sliramu
A#m        D#m
 saktenane.. abot tresnomu
G#                C#
 pancen ngeneki kahananku..

Int. A#m F# G# A#m

A#m       D#m
 sepurane.. yen sliramu loro
G#             C#
 kudu lilo aku lungo
A#m        D#m
 kabeh iki.. mergo ora ono
G#                 C#
 restu teko marang wong tuo..

Int. D#m G# A#m -G# A#m -G#

Reff :
 A#m                    G#
  sing tak jaluk gedene pangapuromu
 D#m                 A#m
  aku wes ono penggantine awakmu
 A#m                    G#
  ikhlasne aku nyanding karo wong liyo
 D#m            F
  mugo kowe iso tabah nerimo..

 A#m                    G#
  sing tak jaluk gedene pangapuromu
 D#m                 A#m
  aku wes ono penggantine awakmu
 A#m                    G#
  ikhlasne aku nyanding karo wong liyo
 D#m            F
  mugo kowe iso tabah nerimo..

Musik : A#m G# D#m A#m
        A#m G# D#m G# A#m
        D#m F# G# A#m
        D#m F# G# A#m

A#m       D#m
 sepurane.. yen sliramu loro
G#             C#
 kudu lilo aku lungo
A#m        D#m
 kabeh iki.. mergo ora ono
G#                 C#
 restu teko marang wong tuo..

Int. D#m G# A#m

Reff :
 A#m                    G#
  sing tak jaluk gedene pangapuromu
 D#m                 A#m
  aku wes ono penggantine awakmu
 A#m                    G#
  ikhlasne aku nyanding karo wong liyo
 D#m            F
  mugo kowe iso tabah nerimo..

 A#m                    G#
  sing tak jaluk gedene pangapuromu
 D#m                 A#m
  aku wes ono penggantine awakmu
 A#m                    G#
  ikhlasne aku nyanding karo wong liyo
 D#m            F
  mugo kowe iso tabah nerimo..

Outro : A#m

Chord Anggun Pramudita - Ra Ono Restu


Lihat semua :
  • Chord Anggun Pramudita
  •